Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ: "TEN" από τον Alpha

Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 23:00

Το «Ten» η νέα ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha έρχεται στη μικρή μας οθόνη για να εστιάσει το φακό της σε ότι πιο ανατρεπτικό, πιο προκλητικό, πιο εντυπωσιακό, πιο λαμπερό από τον χώρο της show biz και όχι μόνο!
Μια φρέσκια εκπομπή που ρίχνει μια διαφορετική, ανατρεπτική, πρωτότυπη και άκρως… «πονηρή» ματιά στον λαμπερό κόσμο των celebrities και του θεάματος αλλά και σε γεγονότα και καταστάσεις που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας και έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεών μας.
Καυτά γεγονότα που έχουν προκαλέσει αίσθηση, μοναδικά πρόσωπα που έχουν κάνει εντύπωση, ιστορίες που όλοι έχουμε αγαπήσει έτσι όπως δεν τις έχουμε ξαναδεί!
Κάθε εβδομάδα, δέκα… πικάντικα θέματα, θα «ξεδιπλώνονται» μπροστά μας, με πιπεράτα σχόλια, σε μια… προκλητική αντίστροφη μέτρηση, που θα μας κρατάει σε αγωνία.
Μια εκπομπή που κάθε εβδομάδα θα προκαλεί και θα ταράζει τα νερά της show biz!
Παρουσιάστρια της εκπομπής θα είναι η λαμπερή Έμη Λιβανίου.
Η Έμη, εντυπωσιακή, ανανεωμένη, με πολύ κέφι, ζωντάνια κι ανατρεπτική διάθεση έρχεται στον Alpha έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!
Το «Ten» είναι ένα δημοφιλές ευρωπαϊκό πρόγραμμα το οποίο προβάλλεται σε Γερμανία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Αυστρία και Ολλανδία σημειώνοντας πολύ υψηλή τηλεθέαση και δημιουργώντας ένα φανατικά πιστό τηλεοπτικό κοινό.

Το «Ten» κάνει πρεμιέρα, λαμπερό, ανατρεπτικό και με… δέκα λόγους για να γίνει η πιο αγαπημένη μας συνήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: