Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Ο Νίνο ντύθηκε στα χακί και βγήκε να το γλεντήσει

Ο Στέφανος Ξυπολητάς ή κατά κόσμον Νίνο παρουσιάστηκε την Δευτέρα 18 Μαΐου μαζί με τον ξάδελφό του που χρήζουν και οι δύο της ίδιας ιδιαίτερης μεταχείρισης...

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν κοιμάται στους θαλάμους και συγκεκριμένα του 2ου λόχου, όπου κι ανήκει. Εμφανίζεται αρκετά χαλαρός και έχει κοντοκουρεμένο μαλλί.
Τ' αθλητικά παπούτσια επώνυμης μάρκας μαρτυρούν ότι τόσο ο ίδιος, όσο κι ο μικρότερος ξάδελφός του, δεν έχουν χάσει στιγμή το προσωπικό τους στυλ.
Η απομόνωσή του έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, αφού δεν βγαίνει στο προαύλιο του στρατοπέδου μαζί με τους υπόλοιπους φαντάρους και μόνο δύο φορές έχει πάει στην τραπεζαρία για φαγητό. Να συμπληρωθεί ότι δεν κάνει αγγαρείες, αλλά ούτε και υπηρεσίες. Ο Διοικητής του στρατοπέδου επιβεβαίωσε στο Gossip-tv, πως κοιμάται στο ιατρείο, ενώ ανέφερε πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Λεπτομέρειες δεν μπορούσε να μας πει , αφού υπάρχει το ιατρικό απόρρητο.
Πληροφορίες λένε ότι ετοιμάζει βραδιά οπλίτη – ένα “στρατιωτικό happening”- στις 19 ή 28 Ιουνίου, στην οποία θα συμμετέχει και ο Γιάννης Βαρδής. Aν και τις πρώτες μέρες ο Νίνο δεν είχε εγκλιματιστεί, όπως θα έπρεπε, τελευταία έχει γίνει σωστός φαντάρος, αφού και τη “γνωστή Καλλιόπη” καθάρισε και τ' αθλητικά πέταξε για να φορέσει τις αρβύλες. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Και σαν όλους τους φαντάρους αφού ορκίστηκε
πήρε την πρώτη του άδεια, πέρασε την πρώτη νύχτα με την αγαπημένη του Δούκισσα Νομικού και την επόμενη βγήκε στον Νίκο Βέρτη να ξεσκάσει.

Ο Νίνο βρέθηκε στο “Κέντρο Αθηνών” για να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του φίλου του και σε ένα διάλειμμα του Βέρτη από την πίστα βρέθηκε και στο καμαρίνι του για να τα πουν λίγο. Τόσο καιρό έλειψε το παιδί λόγω της μαμάς πατρίδας, να μην κρατήσει επαφή με τα καλλιτεχνικά; Οι δύο φίλοι μίλησαν για τα τελευταία νέα στο χώρο του τραγουδιού, αστειεύτηκαν -ο Βέρτης τον πείραζε συνέχεια μιλώντας για... παλιοσειρές και... ψαρούκλες- και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη φορά που ο Νίνο θα πάρει άδεια.
Gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: