Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Πάτησε Ελλάδα η sexy Aϊσέλ!

Ηρθε για τα καλλιστεία! Οχι, η sexy Αϊσέλ -που μαζί με τον Αράς κέρδισε την τρίτη θέση στη Eurovision- δεν «μαρκάρει» τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Απλώς, οι δυο τους θα ερμηνεύσουν το hit «Always» στις 15 Ιουνίου, ντύνοντας μουσικά τον επετειακό διαγωνισμό για την ανάδειξη των Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ, που θα παρουσιάσει η Βίκυ Καγιά.

Ηρθαν χθες το μεσημέρι στην Ελλάδα και ξεκουράζονται, ώστε να τα δώσουν όλα on stage. Ηδη, βέβαια, γεύτηκαν το (πασίγνωστο και εκτός συνόρων) Greek souvlaki με τζατζίκι στην Εύβοια!

Ο φακός της «Espresso» τους εντόπισε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τα μπαγκάζια τους. Ωστόσο, με δυσκολία αναγνωρίσαμε την Αϊσέλ. Με περισσότερα κιλάκια απ' ό,τι στη σκηνή του «Ολιμπίνσκι» της Μόσχας και με ίσιο μαλλί, έμοιαζε με... αδερφούλα της κούκλας που άλωσε τη σκηνή της Μόσχας. Με το που έφτασαν τους υποδέχτηκε ο ρεπόρτερ Νίκος Τσιλιπουνιδάκης, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες τηρούσε σιγή ιχθύος σχετικά με το πότε ακριβώς θα ερχόταν η Αϊσέλ στην Ελλάδα και για ποιο σκοπό (πρώτη η «Espresso» έγραψε με βεβαιότητα για την έλευσή της).
Εκείνος, άλλωστε, κανόνισε να επισκεφτούν τη χώρα μας. Αϊσέλ και «Τσίλι» γνωρίστηκαν στη Μόσχα τις ημέρες που έμεινε εκεί ο δαιμόνιος ρεπόρτερ για την κάλυψη του διαγωνισμού της Eurovision για λογαριασμό του Star. Εκείνη τον συμπάθησε ιδιαίτερα. Και τελικά κατάφερε να την «ψήσει» να έρθει στη χώρα μας. Βεβαίως, της είχε διαμηνύσει πως πολλοί -ειδικά άντρες- θα ήθελαν να τη δουν από κοντά. Πολύ περισσότερο να τραγουδάει! Ο Νίκος τους περίμενε κρατώντας μια τεράστια ανθοδέσμη, που την έδωσε στην Αϊσέλ. Η παρέα μπήκε σ' ένα πολυτελέστατο τζιπ Lexus και κατευθύνθηκε προς τη Χαλκίδα. Εκεί, Αράς και Αϊσέλ γεύτηκαν σουβλάκι με τζατζίκι και το ευχαριστήθηκαν, αφού κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι. Εκείνη, φορώντας τζιν και casual μπλουζάκι, δεν θύμιζε καθόλου τη θεά που είδαμε on stage. Τώρα η Αϊσέλ και ο Αράς ξεκουράζονται σε ξενοδοχείο εκτός Αθηνών. Οσονούπω όλη η παρέα θα επισκεφθεί τη Μονεμβασιά, όπου ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης έχει το εξοχικό του. Οσο για τα επετειακά καλλιστεία του ΑΝΤ1, στο event θα τραγουδήσουν επίσης η Μάρω Λύτρα, ο TNS, τα παιδιά του «Χ-Factor», ενώ ενδέχεται να προστεθεί στο team και η Τάμτα.

Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: