Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Τα έδωσε όλα για το "τριφύλλι"

Η γουρλού των «πράσινων»! Το 30ό πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγύρισε προχθές το βράδυ ο Παναθηναϊκός, στο ιδανικό «αντίο» του αρχηγού Φραγκίσκου Αλβέρτη.


Στο «ένθερμο» κοινό που πλημμύρισε το ΟΑΚΑ για να στηρίξει την ομάδα του ήταν από νωρίς το απόγευμα και η Αννα Βίσση. Καθισμένη σε θέση VIP, φορώντας κόκκινο κραγιόν, μαύρο σκισμένο παντελόνι stretch, καουμπόικες μπότες, κίτρινο μπλουζάκι με μαύρες στάμπες, καμπαρντίνα μέχρι τον αστράγαλο και κρατώντας υφασμάτινη τσάντα χιαστί, απόλαυσε κάθε στιγμή του αγώνα. Χειροκροτούσε την ομάδα της κάνοντας το σήμα της νίκης, ενώ οι fans της της έλεγαν πόσο γουρλού είναι.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού άρχισε να αγκαλιάζεται και να φιλιέται με τους φιλάθλους που είχαν συγκεντρωθεί στο παρκέ και ήθελαν μια φωτογραφία μαζί της! Ασυνόδευτη (κάτι που συνηθίζει), μόνο που δεν έδωσε συναυλία για το «τριφύλλι»! Στις θέσεις των VIPS καθόταν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον γιο του Στέργιο και ο Παναγιώτης Κολλημένος από τα «Παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια, με τον οποίο η Αννα φωτογραφήθηκε.

Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: