Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

«Εφυγε» ο βασιλιάς της ποπ

Απεβίωσε σε ηλικία 50 ετών ο Μάικλ Τζάκσον


Ένας από τους πιο αγαπημένους αλλά και αμφιλεγόμενους τραγουδιστές της ποπ, κυρίως λόγω του τρόπου ζωής του και των «μεταμορφώσεων» στις οποίες υπεβλήθη, δεν υπάρχει πια. Ο «βασιλιάς της ποπ» άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 50 ετών, σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, πιθανότατα από καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε το απόγευμα της Πέμπτης αφού μεταφέρθηκε, σε βαθύ κώμα, από τραυματιοφορείς του πυροσβεστικού σώματος σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

O πρώην εκπρόσωπος του σταρ της ποπ μουσικής, Μάικλ Λεβίν, δήλωσε ότι «δεν εξεπλάγη» από «τα τραγικά νέα» για το θάνατο του Τζάκσον.

«Ο Μάικλ βρισκόταν σε ένα ανέφικτο, δύσκολο και συχνά αυτοκαταστροφικό ταξίδι εδώ και χρόνια. Το ταλέντο του ήταν αναμφισβήτητο, αλλά έτσι ήταν και η ενόχλησή του για τους κανόνες του κόσμου. Ο άνθρωπος απλά δεν μπορεί να αντέξει σε τέτοια επίπεδα πίεσης», πρόσθεσε.

Λίγες ώρες αργότερα ο ιατροδικαστής του Λος Αντζελες, Φρεντ Κοράλ, σε συνέντευξή του στο CNN, δήλωσε ότι ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον που διαπιστώθηκε στις 2:26, τοπική ώρα Καλιφόρνια, προήλθε από καρδιακή ανακοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: