Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Καυτά φιλιά στα μπουζούκια

Ερωτας με τη... βούλα -επισφραγισμένος με hot φιλιά- στα μπουζούκια ανάμεσα στην τηλεοπτική «Αλίκη» και τον «Δημήτρη» (της)! Ξημερώματα Παρασκευής, και η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη ξεφάντωσαν. Στο τσακίρ κέφι, δε, αντάλλαξαν καυτά φιλιά δημοσίως! Ο φακός της «Espresso» τους τσάκωσε και σήμερα δημοσιεύει αποκλειστικά φωτογραφικό υλικό με το ζευγαράκι μες στα μέλια!

Στις 4.00 το πρωί πέρασαν την είσοδο του «Frangelico», όπου εμφανίζονται οι Χρήστος Μενιδιάτης, Νάνσυ Αλεξιάδη και Ανδρέας Στάμος. Οχι μόνοι τους. Η ώρα ήταν προχωρημένη, αλλά ενέργησαν προσεκτικά. Ηξεραν ότι οι paparazzi καραδοκούσαν. Στην πορεία όμως... ξέφυγαν (με την καλή έννοια). Εκείνη έκανε σκέρτσα α λα «νιάου, νιάου, βρε γατούλα» (κι όμως, έχει μπει για τα καλά στο... ρόλο της Αλίκης), τίναζε ναζιάρικα τα μαλλιά της, τον αγκάλιαζε και εκείνος την έπιανε γλυκά από τη μέση... Κάπου εκεί ξεκίνησαν να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά! Μαζί τους ήταν ο Χρήστος Βασιλόπουλος με τη νέα, μελαχρινή του συνοδό και μεγάλη παρέα, που σχολίαζαν πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Η τηλεοπτική «Αλίκη Βουγιουκλάκη», ντυμένη με strapless λευκό φόρεμα (σαν... νυφούλα) πέρασε α λα μπρατσέτα την είσοδο του κέντρου με τον Αλέξανδρο. Εκείνος με ριγέ πουκάμισο -και τετράγωνο grand ρολόι που έβγαζε μάτι- φαινόταν πανευτυχής. Η παρέα αν και δεν κάθισε πρώτο τραπέζι πίστα, για να μη δώσει λαβές για σχόλια, όμως το ’καψε! Μία ώρα (τόσο έμειναν) ήταν αρκετή για να πιουν το ποτάκι τους και να αρχίσουν τις αγκαλιές, τα γλυκόλογα και τα φιλιά. Και τους απαθανατίσαμε από την αρχή μέχρι το τέλος σε... ζαχαρένια ενσταντανέ! Το ζευγάρι ασχολούταν μόνο με τον έρωτά του. Οταν η Παπουτσάκη κουραζόταν, έγερνε τρυφερά στον ώμο του κι ο Μπουρδούμης την αγκάλιαζε. Αφού φιλήθηκαν με πάθος, εκείνη έπιασε κουβέντα με τις γυνναίκες της παρέας. Ο Αλέξανδρος σηκώθηκε από το τραπέζι, έρανε με λουλούδια το σχήμα, έπειτα ξανακάθισε κοντά της, τελείωσε το ποτό του, την ξαναφίλησε βεβαίως και γύρω στις 5.00 το πρωί η παρέα αποχώρησε.

Τα «πιτσουνάκια», που προσπάθησαν (ανεπιτυχώς) να κρατήσουν επτασφράγιστο το «Μυστικό» τους, έδειξαν καθαρά ότι είναι τρελαμένοι ο ένας με τον άλλο! Πρόσφατα, εξάλλου, έλεγε σε συνέντευξή του ο Αλέξανδρος ότι «η Κατερίνα είναι εκπληκτικό κορίτσι. Περνάμε πολύ καλά μαζί!» Και το έδειξε εμπράκτως.


Μπορεί η Κατερίνα να εξομολογήθηκε ότι έχει αποκτήσει... ψυχολογικά (ναι, για όλα φταίει η AGB που «καταπόντισε» το «Εχω ένα μυστικό»), ωστόσο τώρα είναι καλύτερα. Ετσι, δειλά-δειλά αρχίζει και κάνει εξόδους με τον (μέγα) Αλέξανδρό της και τον φιλάει δημοσίως (έστω και τέτοια ώρα). Στα τέλη Απριλίου απαθανατίστηκαν -για πρώτη φορά- μαζί, ωστόσο ήταν σε πάρτι που έκανε η εταιρεία παραγωγής του «Εχω ένα μυστικό». Μαζί τους ήταν όλοι οι συντελεστές της σειράς.
Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: