Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Big Sigar με την Ματθίλδη Μαγγίρα

BUENA VISTA

Big Cigar

Ματθίλδη Μαγγίρα

One Woman Show

Από την Merilyn Monroe ?στην Καρακαλτάκα , τον Ηλία Ψινάκη και την Άννα Βίσση ?μέχρι τον Michael Jackson και την Etta James !

Από 22 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Σε μια εποχή που υποτίθεται ότι έρχεται η απαγόρευση του καπνίσματος η Ματθίλδη Μαγγίρα παρουσιάζει το Big Cigar στέλνοντας τον καπνό σε όσους θέλουν να απολαύσουν κάτι διαφορετικό , σε όσους τους αρέσουν οι κρυφοί προορισμοί , σε όσους τους αρέσουν να φτιάχνουν μυστικά με τις παρέες ?να γίνονται μια παρέα!

Το Buena Vista μεταμορφώθηκε στον απόλυτα elegant και ατμοσφαιρικό χώρο και ανοίγει τις πόρτες του στις 22 Ιανουαρίου για να ανάψει την φλόγα του το Big Cigar και να υποδεχθεί όλους εσάς που θέλετε να απολαύσετε την γεύση του .
Η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Προκόπης Πολίτης και ο Γιάννης Σκουλάς χορεύουν μεταμφιέζονται, αυτοσχεδιάζουν σαρκάζουν και μας ταξιδεύουν μουσικά από την εποχή των ’50 μέχρι σήμερα με πολύ χιούμορ και παρεΐστικη διάθεση.

Ένα stand up comedy και μιμήσεων που σε κάνει να γελάς
με την καρδιά σου και να ξεφαντώνεις κάθε λεπτό.

Μια variete παράσταση που συνδυάζει τραγούδι, σάτιρα, μιμήσεις, sketch, μαγικά με τα απαραίτητα φυσικά classic της Ματθίλδης Μαγγίρα.

Και αν ακόμα αναρωτιέστε... " μα δεν ήταν σε άλλο χώρο , τι έγινε ? "
Τίποτα δεν έγινε ! Απλά ένα τέτοιο Big Cigar...δεν τελειώνει ποτέ ...
και όποιος κατάλαβε... κατάλαβε !... τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στο Buena Vista από τις 22 Ιανουαρίου! Μέσα από τον καπνό το μυστικό θα αποκαλυφθεί!

Και τότε ...
Spread the secret loud !
BIG CIGAR @ BUENA VISTA
Επιμέλεια - ιδέα - κείμενα - σκηνοθεσία : Ματθίλδη Μαγγίρα
Buena Vista
Ζωοδόχου πηγής 3 και Ακαδημίας
Τηλ Κρατήσεων 210 3829 179

Δεν υπάρχουν σχόλια: