Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Αντώνης Κανάκης: «Φθηνή πορνοταινία το Love Bites»

«Φταίτε κι εσείς οι δημοσιογράφοι» δήλωσε οΑντώνης Κανάκης επιρρίπτοντας τις ευθύνες για τον θόρυβο που γίνεται στην ελληνική τηλεόραση με τα νούμερα της AGB. Ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα σε συνέντευξη του στην εκπομπή 12-1 του Σαββάτουστον Flash 96 ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «τα νούμερα στην ενημέρωση δεν πρέπει να υπάρχουν», «δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται», «θα πρέπει να πηγαίνουν μόνο στους διαφημιστές και τα κανάλια» διότι αλλιώς «προκαταλαμβάνουν την παρακολούθηση των προγραμμάτων».
Χαρακτήρισε «αντιφατικό» το να λένε από τη μία οι δημοσιογράφοι στους παρουσιαστές «κοίτα τι κάνουν για τα νούμερα» και από την άλλη οι ίδιοι να τα χρησιμοποιούν για να κρίνουν τις εκπομπές τους. Ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε ότι «το δείγμα της AGB δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα» και ότι το μόνο report που παίρνει από τον Ant1 είναι το 15-44.

Για την ΕΡΤ ανέφερε ότι όλη η υπόθεση «είναι ένα τρομακτικό σκάνδαλο» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν γίνεται να έχει και διαφημίσεις και συνδρομές πολιτών και να μπαίνει και μέσα!».

Βρίσκει «δυσανάλογη» την φασαρία που γίνεται με τα πρωινά ωστόσο για την επιτυχία των Καραμέρου – Χαριτάτου δηλώνει ότι «ο κόσμος δεν μπορεί μόνο τη μπούρδα, θέλει να τους πεις κάτι με περιεχόμενο», «πιο καθημερινοί άνθρωποι, πιο ζεστά πρόσωπα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την αλλαγή ώρας του Ράδιο Αρβύλα σχολίασε «Δεν έχει ξαναπάει ζωντανή καθημερινή εκπομπή σε prime time, κάνουμε ένα πείραμα και βλέπουμε».

Για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ανέφερε «δεν είμαι φαν αλλά δεν μπορώ να πω είναι κακό προϊόν… δεν τον έχω δει ούτε μια φορά λόγω αντικειμενικών λόγων».

Για το Love Bites ότι «είναι ίδιο με μια φτηνή πορνοταινία πριν ξεκινήσει η δράση».

Ενώ κατέληξε δηλώνοντας ικανοποιημένος από τη σχέση του με τον Ant1, για αυτό το λόγο δεν σκέφτηκε να φύγει παρότι έχουν προηγηθεί συζητήσεις με τον Πέτρο Μπούτο.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: