Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Άντα Λιβιτσάνου: Θα παρουσιάσει το «Greek Idol»


Όπως ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα από τη διεύθυνση του Alpha, η Άντα Λιβιτσάνου είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο talent show. Ύστερα από έντονη παραφιλολογία γύρω από το θέμα -και με τις φήμες να θέλουν ονόματα όπως αυτό της Καλομοίρας, της Ναταλίας Γερμανού, της Νάντιας Μπουλέ, του Γιώργου Τσαλίκη και πολλών άλλων να έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων-, η Άντα Λιβιτσάνου είναι τελικά αυτή που θα αναλάβει την παρουσίαση του παιχνιδιού: «Καθώς είμαι παθιασμένη με τη μουσική ενθουσιάστηκα που ο Alpha φέρνει το Νo 1 μουσικό talent show του κόσμου στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι έχω την ευκαιρία να το παρουσιάσω είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους πρώτους υποψηφίους, αυτό το Σαββατοκύριακο, στα πρώτα casting στη Θεσσαλονίκη» δήλωσε η ηθοποιός.

«Την προτίμησαν γιατί είναι πρόσωπο που δεν έχει "καεί". Είναι νέα, όμορφη και έχει σχέση με τη μουσική (σ.σ.: έχει συγκρότημα με το σύντροφό της), χωρίς όμως να είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια» εξηγεί αποκλειστικά στο Yupi άτομο που γνωρίζει τα πράγματα από κοντά. Ωστόσο, το κανάλι δεν έχει ακόμα αποφασίσει ποιοι θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή — με εξαίρεση τον Νίκο Καρβέλα, το όνομα του οποίου ήταν το πρώτο που ανακοινώθηκε. «Δεν έχουν ακόμα καταλήξει. Πρέπει όμως να πάρουν την απόφασή τους μέσα στα επόμενα 24ωρα, καθώς στις 24 και 25 Ιανουαρίου θα γίνουν οι οντισιόν στη Θεσσαλονίκη» συνεχίζει η ίδια πηγή και αποκαλύπτει: «Στο ενδιάμεσο, έχουν χτυπήσει πολλές φορές τα τηλέφωνα του Alpha από γνωστούς παραγωγούς, συνθέτες, στιχουργούς, ακόμα και τραγουδιστές, οι οποίοι έθεσαν μόνοι τους "υποψηφιότητα" για μια θέση στην κριτική επιτροπή. Ο Alpha είδε πολλούς από αυτούς και συζήτησε μαζί τους».

Το σόου θα βγει στον αέρα την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, όπως μας πληροφορεί το ίδιο άτομο, ενώ προγραμματίζεται να προβάλλεται κάθε Παρασκευή ή Σάββατο. Οι οντισιόν θα ξεκινήσουν από τη Θεσσαλονίκη, ενώ σίγουρα θα ακολουθήσουν δοκιμαστικά σε Αθήνα και Κύπρο.
yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: