Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Το κορίτσι που... μάγεψε τον Τζόρβα!

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας με «το κορίτσι του Uri Geller»!

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Χρυσαυγής Ατσιδάκου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το talent show του AΝΤ1 «Ο διάδοχος του Uri Geller» (μας πληροφορούσε για τα μηνύματα που άφηναν οι τηλεθεατές στο τηλεφωνικό κέντρο της παραγωγής).

Ο ποδοσφαιριστής και η δημοσιογράφος είναι περίπου τρία χρόνια μαζί και ζουν στο σπίτι που απέκτησαν μαζί στα Μελίσσια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Χρυσαυγή εργαζόταν ως δημοσιογράφος στο γραφείο Τύπου της ομάδας του Παναθηναϊκού. Τότε είχαν απλά τυπικές σχέσεις, σιγά-σιγά όμως ήρθαν πιο κοντά... Είναι αχώριστοι και, σε αντίθεση με άλλα διάσημα ζευγάρια, πολύ διακριτικοί απέναντι στα φλας της δημοσιότητας.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί! Ηταν καλεσμένοι στα βαφτίσια των διδύμων του Γιώργου Καραγκούνη. Ολοι οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών συνοδεύονταν από τις συντρόφους τους. Δεν μπορούσε ο Αλέξανδρος να αποτελέσει την εξαίρεση...

Τη Χρυσαυγή «συναντήσαμε» στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν και μέχρι το τέλος της εκπομπής του διάσημου mentalist στο τηλεφωνικό κέντρο. Ηταν το κορίτσι που σε κάθε επεισόδιο ενημέρωνε τον Χρήστο Φερεντίνο για τα μηνύματα που άφηναν οι τηλεθεατές στο τηλεφωνικό κέντρο κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Και μπορεί ο «Ο διάδοχος του Uri Geller» να έριξε αυλαία, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η Χρυσαυγή θα μείνει στην απέξω. Αυτή την περίοδο συζητά για το επόμενο τηλεοπτικό πόστο που ενδεχομένως αναλάβει και πάλι στο κανάλι του Αμαρουσίου...

Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: