Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Eurovision 2010 - Το τραγούδι της Φιλανδίας

Η Φιλανδία πραγματοποίησε τον Εθνικό της τελικό για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision. Ανάμεσα σε δέκα τραγούδια το Φιλανδικό κοινό προτίμησε τις Kuunkuiskaajat με το τραγούδι "Työlki ellää". Το τραγούδι φαίνεται να μην αρέσει και τόσο στους φαν του διαγωνισμού, αλλά η Eurovision κρύβει πάντα εκπλήξεις.

Ακούστε το:

Το φόρεμα της Rihanna

Η Rihanna εμφανίστηκε χθες το βράδυ σε μια εκδήλωση και φόρεσε ένα απλό φορεματάκι.

Δείτε το:
Πολύ της πάει...

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Πως έχει γίνει ο "Ντένις Ο Τρομερός";

Ο μικρός που έπαιζε στο ο "Ντένις ο Τρομερός" μεγάλωσε. Η ταινία προβλήθηκε το 1993, και το αγοράκι που πρωταγωνιστούσε, ο Mason Gamble, ήταν 7 χρονών. Σήμερα ο Mason είναι 24 ετών και συνεχίζει να ασκεί το επάγγελμα του ηθοποιού.

Δείτε τον:

Ελένη Μενεγάκη: H επόμενη μέρα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της

Περικυκλωμένο από τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφους βρίσκεται αυτή τη στιγμή το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου στα Μελίσσια μία μόλις μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Κάποιες πληροφορίες λένε μάλιστα ότι ο διευθυντής ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1 φιλοξενείται προσωρινά σε άλλο σπίτι. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως την Πέμπτη, το, πρώην πλέον, ζευγάρι γιόρτασαν μαζί τα 2α γενέθλια της κόρης τους Βαλέριας, ενώ θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα ξανασυναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα για να γιορτάσουν τα 5α γενέθλια της μεγαλύτερης κόρης τους, Λάουρας.

Την ίδια στιγμή οι εκπομπές TV Weekend και "Πολύ Μπλα Μπλα" του Alter αλλά και όλες οι εκπομπές του Star ετοιμάζουν εκτενή αφιερώματα γύρω από την κοινή ζωή και τον ξαφνικό χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου- γίνεται μάλιστα τηλεφωνική μάχη για το ποιος θα κλείσει περισσότερους καλεσμένους που υπήρξαν πρώην συνεργάτες της Ελένης-, ενώ στα περίπτερα βρίσκεται ήδη το έκτακτο συλλεκτικό τεύχος του OK! με εκτενές αφιέρωμα 15 σελίδων στο ζευγάρι και την είδηση που συντάραξε τη showbiz.

Με μεγάλο ενδιαφέρον πάντως αναμένεται και η έκτακτη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για το διαζύγιο της δεκαετίας το μεσημέρι της Δευτέρας, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως στο ίδιο κανάλι εργάζεται ο Γιάννης Λάτσιος. Στον Alpha πάντως δόθηκε εντολή από τη διεύθυνση στην ομάδα της εκπομπής "Μες Στην Καλή Χαρά" να μην ασχοληθούν καθόλου με το επίμαχο θέμα, ενώ δεν αποκλείεται τη Δευτέρα η Ελένη να μην πει τίποτα σχετικά με το τέλος του γάμου της από την εκπομπή της.
yupi.gr

Όταν η Καλομοίρα συνάντησε την Άννα Βίσση

Η Καλομοίρα παρακολούθησε χθες το βράδυ το Fabulous Show της Άννας Βίσση.
Δείτε τι έγινε:

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Μενεγάκη- Λάτσιος: Παίρνουν διαζύγιο


Αυτό να πούμε την αλήθεια δεν το περιμέναμε.

Διαβάστε την κοινή επιστολή που έστειλαν:
"Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους"
Γιάννης Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη

Το νέο τραγούδι της Avril Lavigne

Το νέο τραγούδι της Avril Lavigne για το Soundtrack της ταινίας "Alice In Wonderland"

Ακούστε το:
Avril Lavigne - Alice

ΤΑΙΝΙΑ: AGORA

Ιστορική 2009
Έγχρ. Διάρκεια: 126'
Ισπανική ταινία σε σκηνοθεσία Αλεχάντρο Αμενάμπαρ με τους: Ρέιτσελ Βάις, Μαξ Μινγκέλα, Όσκαρ 'Αιζακ, Ρούπερτ Έβανς


Υπόθεση:
Ενώ η πτώση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας βρίσκεται προ των πυλών, στην
Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου η Υπατία προσπαθεί να διατηρήσει την
επιστημονική γνώση της αρχαιότητας απέναντι στους όχλους των χριστιανών
ζηλωτών - οι οποίοι, βλέποντας τους αριθμούς τους να αυξάνονται και το
χριστιανισμό να κερδίζει συνέχεια έδαφος στην αυτοκρατορία, στρέφονται
εναντίον των ειδωλολατρών και των Εβραίων. Ένα από τα θύματά τους είναι
και η Αλεξανδρινή φιλόσοφος, η οποία χαρακτηρίζεται ως μάγισσα από τους
ηγέτες των χριστιανών και οδηγείται σε ένα βίαιο θάνατο.

Το trailer της ταινίας:

Η Sony Music κατηγορεί τον Γιώργο Θεοφάνους

Η Sony Music υποστηρίζει, με δελτίο τύπου που εξέδωσε, πως η αποχώρηση της Ήβης Αδάμου από το X- Factor, πριν μια εβδομάδα, ήταν προσχεδιασμένη από τον Γιώργο Θεοφάνους.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας:
«Όπως είναι γνωστό, δυνάμει διεθνών συμβάσεων, η Sony Music έχει εξασφαλίσει παγκοσμίως τα δικαιώματα υπογραφής δισκογραφικής σύμβασης με το νικητή αλλά και με άλλους συμμετέχοντες του talent show "X-Factor". Στην Ελλάδα με άψογο και αξιόπιστο τρόπο το πετυχημένο "X-Factor" οργανώνεται εδώ και δύο χρόνια από την εταιρία παραγωγής ΕΝΑ PRODUCTIONS και τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1σε συνεργασία με την εταιρία μας.

»Σχετικά με την αποχώρηση της Ήβης Αδάμου από το "X-Factor", την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010, θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας στο πλαίσιο της διαφύλαξης και προστασίας της φήμης της εταιρίας μας και των νομίμων δικαιωμάτων μας να δημοσιοποιήσουμε μετά λύπης μας ότι η αποχώρηση αυτή ήταν προϊόν σχεδιασμού και ενεργειών του κ. Γιώργου Θεοφάνους εν πλήρη αγνοία τόσο της παραγωγής του "X-Factor" και των υπολοίπων κριτών, όσο και της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού ANT1.

»Παρά το ότι προσπαθήσαμε εγκαίρως να αποτρέψουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια, αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να το καταγγείλουμε. Η Sony Music έχει στην κατοχή της αδιάσειστα στοιχεία προς απόδειξη των ισχυρισμών της.

»Προς άμεση αποκατάσταση της καταφανούς αυτής αδικίας, θεωρούμε σωστό να επιστρέψει η Ήβη Αδάμου στο τρέχον "X-Factor" και να συνεχίσει να διαγωνίζεται.

»Η αξιοπιστία της Sony Music, του ANT1 και του διεθνούς "X-Factor" δεν κλονίζονται από μεμονωμένες ανεύθυνες συμπεριφορές και συνεχίζουμε με δύναμη και ευθύνη το πετυχημένο σε όλο τον πλανήτη show ανάδειξης νέων ταλέντων, όπως η Leona Lewis, o Paul Potts και η Suzan Boyle το 2009».

Η στιγμή της πολυσυζητημένης αποχώρησης:

Τυχαίο είναι που σήμερα η Sony αποφάσισε να στείλει την επιστολή;

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Το video clip με τα κορίτσια του Next Top Model

Το νέο video clip των Vegas με τη συμμετοχή των κοριτσιών του "Next To Model"

Vegas - Ήρθε η στιγμή
Μουσική: Άγγελος Μακρής
Στίχοι: Zeraw - Μελίνα Μακρή
Σκηνοθεσία: Θάνος Γκομόζιας/ MY

ΤΑΙΝΙΑ: ΑΝΙΚΗΤΟΣ

INVICTUS
Δραματική 2009
Έγχρ. Διάρκεια: 129'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ με τους: Μόργκαν Φρίμαν, Ματ Ντέιμον, Τόνι Γκόροτζ

Υπόθεση:
Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Mandela γνωρίζει ότι το έθνος του παραμένει φυλετικά και οικονομικά διχασμένο στον απόηχο του Απαρτχάιντ. Με την πίστη ότι μπορεί να ενώσει το έθνος κάτω από την παγκόσμια γλώσσα του αθλητισμού, ο Mandela ενώνει τις δυνάμεις του με την ομάδα ράγκμπι της Νότιας Αφρικής, που ενάντια σε όλες τις πιθανότητες καταφέρνει να φτάσει στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του 1995.

Το trailer της ταινίας:

Η Anne Hathaway θα ανακοινώσει τις υποψηφιότητες των Όσκαρ

Η ηθοποιός Anne Hathaway επελέγη για να παρουσιάσει φέτος τις υποψηφιότητες των βραβείων Όσκαρ το βράδυ στις 2 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ακαδημίας Κινηματογράφου και Επιστημών, η Hathaway μαζί με τον πρόεδρο της Ακαδημίας Τομ Σέρακ θα ανακοινώσουν τις υποψηφιότητες για τα βραβεία Οσκαρ, που ουσιαστικά σηματοδοτούν την έναρξη της διαδικασίας, η οποία θα ολοκληρωθεί με την ανακοίνωση των νικητών το βράδυ της 7 Μαρτίου.
Η ειδική συνέντευξη Τύπου έχει προγραμματιστεί για τις 2 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Ακαδημίας στο Λος Αντζελες.

Αντέγραψαν οι Black Eyed Peas;

Οι Phoenix Phenom κατηγορούν τους Black Eyed Peas για αντιγραφή στο γνωστό τραγούδι "Boom Boom Pow".

Ακούστε τα δύο τραγούδια και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:
"Boom Dynamite"

"Boom Boom Pow"

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Το πρώτο τραγούδι της Ήβης απ' το X- Factor

Η 16χρονη Ήβη Αδάμου, πριν προλάβει να βγει καλά καλά από το X-Factor, έχει ήδη έτοιμο το πρώτο της τραγούδι.

Ακούστε το:
Ήβη Αδάμου - Α*Γ*Α*Π*Η
Μουσική: Λεωνίδας Χαντζάρας, Keely Hawkes, Brad Howel
Στίχοι:
Γιάννης Δόξας

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Η Μακρυπούλια στο χορευτικό του ΑΝΤ1

Η Ζέτα Μακρυπούλια αναμένεται εκτός απροόπτου να παρουσιάσει την νέα παραγωγή του ΑΝΤ1, «Dancing with the stars».
Το κανάλι του Αμαρουσίου τελικά δεν θα προτιμήσει την Βίκυ Καγιά παρά την εμπειρία της σε αντίστοιχη παραγωγή του Mega.
enimerosi24

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Η κριτική επιτροπή του "Greek Idol"

Μετά από πολλές αλλαγές και αποχωρήσεις, οι υπεύθυνοι του Alpha, φαίνεται πως κατέληξαν στην κριτική επιτροπή του "Greek Idol". Η κριτική επιτροπή είναι: Δημήτρης Κοντόπουλος, Κώστας Καπετανίδης και Μάρω Θεοδωράκη.

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha:

Ο Alpha ανακοινώνει τα μέλη της κριτικής επιτροπής που θα συμμετάσχουν στο 'Greek idol', το μεγαλύτερο talent show το οποίο θα ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου!

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Κώστας Καπετανίδης και η Μάρω Θεοδωράκη, με την εμπειρία, τη γνώση και το κριτήριο τους για την επιτυχία, θα επιλέξουν μέσα από χιλιάδες διαγωνιζόμενους εκείνον με το μεγαλύτερο ταλέντο που θα γίνει το νέο "Greek Idol".
Η Άντα Λιβιτσάνου θα είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Στην αναζήτηση για το «Greek Idol» της μουσικής, συμμετέχουν άνθρωποι με όραμα που μέσω της επαγγελματικής τους πορείας έχουν κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό του κοινού.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες συνθέτες, στιχουργούς και παραγωγούς. Το όνομα του έχει συνδεθεί με τεράστιες επιτυχίες. Έχει συνεργαστεί με πολλούς επιφανείς καλλιτέχνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα του ήταν η απονομή του Ρωσικού βραβείου Γκράμι για το τραγούδι "Solnce" που ερμήνευσε η Ani Lorak. Τα τραγούδια του έχουν αγαπηθεί σε πολλές χώρες. Έχει βραβευτεί 4 φορές με το βραβείο Αρίων: "Καλύτερος ποπ δίσκος για την «Απογείωση»", "Καλύτερο ποπ τραγούδι για το «Πάνω στην τρέλα μου»" και «Όλα γύρω σου γυρίζουν» και "Καλύτερο Soundtrack για την ταινία «Λούφα και παραλλαγή»". Συνολικά ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχει κάνει την σύνθεση και την παραγωγή σε 14 δίσκους από τους οποίους οι 8 έγιναν πλατινένιοι και οι 2 έγιναν δύο φορές πλατινένιοι.

Ο Κώστας Καπετανίδης, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους σκηνοθέτες βίντεοκλιπ στην Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους από τους καλύτερους και πιο εμπορικούς Έλληνες καλλιτέχνες, όπως την Χαρούλα Αλεξίου, τη Δήμητρα Γαλάνη, την Δέσποινα Βανδή, την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά, τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Αντώνη Ρέμο. Έχει κερδίσει πολλά μουσικά βραβεία. Το 2005 και το 2007 κέρδισε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στα Μουσικά βραβεία του MAD, το 2001 κέρδισε το μουσικό βραβείο του περιοδικού Pop Corn για το βιντεοκλίπ της Καίτης Γαρμπή "Tι θέλουνε τα μάτια σου" και σκηνοθέτησε τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision το 2008, παίρνοντας την 3η θέση με την Καλομοίρα.

Η Μάρω Θεοδωράκη, σημαντική μουσικός, συγγραφέας και καθηγήτρια, χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον καλλιτεχνικό χώρο. Είναι ανιψιά του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και έχει αποδείξει την αφοσίωση της στην μουσική μέσω της επιτυχημένης πορείας της. Το 2009 κέρδισε βραβείο στο Φεστιβάλ Κύπρου για την σύνθεση του soundtrack της ταινίας «Σαπφώ». Έχει γράψει σειρά βιβλίων με τίτλο «Μουσική και Θέατρο» και επίσης είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Από το 1988 έως το 1990 εργάστηκε στην ΕΡΑ 2 ως μουσική παραγωγός. Από το 1998 έως σήμερα διδάσκει τραγούδι στη δραματική σχολή Αθηνών καθώς και σε άλλες σχολές και εργαστήρια. Συνεργάζεται με τον Χρήστο Νικολόπουλο σε εκπαιδευτικά μουσικά δρώμενα για τον Δήμο της Αθήνας με στόχο την μετάδοση του ελληνικού τραγουδιού σε εφήβους.

Με παρουσιάστρια την Άντα Λιβιτσάνου, την νέα ταλαντούχα ηθοποιό που λατρεύει την μουσική περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, το «Greek Idol» ξεκινάει το λαμπρό του ταξίδι για την αναζήτηση νέων ταλέντων.
Η μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή της σεζόν που βασίζεται στο πιο επιτυχημένο show όλων των εποχών το'Idols', έρχεται τον Μάρτιο στον ALPHA!

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Μαραθώνιος Αλληλεγγύης από τον ΣΚΑΪ

25 Ιανουαρίου από 06:00 - 24:00

Και το ένα ευρώ έχει αξία


O μεγάλος καταστροφικός σεισμός στην Αϊτή δεν μπορεί να μας αφήσει ασυγκίνητους. Τα 7 ρίχτερ χτύπησαν μία από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου. Η Αϊτή ισοπεδώθηκε, οι νεκροί ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες, άνθρωποι εξαθλιωμένοι ζητούν την ανθρωπιά και τη συμπαράστασή μας.

O ΣΚΑΪ και η UNICEF διοργανώνουν Μαραθώνιο Αλληλεγγύης στις 25 Ιανουαρίου από τις 06:00 - 24:00, στο Ζάππειο. Το Μαραθώνιο υποστηρίζουν ο RED 96,3, ο FREEDOM 88,9, ο Μελωδία 99,2, καθώς και πολλοί αθηναϊκοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, αλλά και ραδιοφωνικοί σταθμοί ανά την Ελλάδα (αναλυτικά στους υποστηρικτές).

Μία συλλογική προσπάθεια για την ενίσχυση της πολύπαθης Αϊτής. Οι πολίτες - τηλεθεατές και ακροατές- θα μπορούν να καταθέτουν τη δική τους συνεισφορά στην προσπάθεια ανακούφισης των θυμάτων του σεισμού.

Άλλωστε με 50 € παρέχετε 120 πακέτα μπισκότων για υποσιτισμένα παιδιά σε επείγουσες ανάγκες, ή τον εξοπλισμό για ασφαλές πόσιμο νερό σε 7 οικογένειες, με 100€ εμβολιάζετε 3.750 παιδιά κατά της μηνιγγίτιδας και με 195€ παρέχετε μια σκηνή για μια σεισμόπληκτη οικογένεια, με 3€ εξασφαλίζετε 350 ταμπλέτες για τον καθαρισμό 1.400-1.750 λίτρων νερού, ώστε τα παιδιά να πίνουν και να πλένονται με ασφάλεια, με 5€ παρέχετε 100 φακελάκια αλάτων ενυδάτωσης από το στόμα, τα οποία βοηθούν τα παιδιά να ξεπεράσουν την αφυδάτωση και τη διάρροια, με 15€ παρέχετε ένα πακέτο πρώτης ανάγκης που περιλαμβάνει επιδέσμους, γάντια, ψαλίδι, ταινίες, αλοιφή για τα μάτια και απολυμαντικό, ώστε κάποιος να μπορεί να δώσει τις πρώτες βοήθειες για ένα μικρό τραυματισμό, άμεσα, με 20€ εξασφαλίζετε 15 δοχεία νερού των 10 λίτρων για την μεταφορά και την αποθήκευση νερού.

Όσοι επιθυμείτε να καταγραφεί η προσφορά σας μέσω ίντερνετ στην ιστοσελίδα της UNICEF, πατήστε ΕΔΩ

Λογαριασμοί Τραπεζών
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 169/480023-04
ALPHA BANK: 115 002002 022472 (διαδικασία Κ03)
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 017 04 00593488
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5049-045921-741
EMPORIKI BANK: 66360008
EUROBANK: 0026.0102.13.0200612226
ATTICA BANK: 069-54799691
ΚΥΠΡΟΥ: 000012163468
GENIKI: 3603003908-9
CITIBANK: 55 02 346484
MILLENNIUM BANK: 519829
ASPIS BANK: 101-03-0006583
HSBC: 002-066694-130

Από ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΤΕ ( χρέωση 3,56 € με ΦΠΑ )
• Αριθμός : 901 11 17 17 17

SMS
• Στείλτε τη λέξη "ΑΙΤΗ" με μήνυμα στο 19454 (1,19 € με το ΦΠΑ)

Το νέο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει με νέο τραγούδι από τον Φοίβο.

Έλλη Κοκκίνου ft. Υποχθόνιος - Όντως

Big Sigar με την Ματθίλδη Μαγγίρα

BUENA VISTA

Big Cigar

Ματθίλδη Μαγγίρα

One Woman Show

Από την Merilyn Monroe ?στην Καρακαλτάκα , τον Ηλία Ψινάκη και την Άννα Βίσση ?μέχρι τον Michael Jackson και την Etta James !

Από 22 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Σε μια εποχή που υποτίθεται ότι έρχεται η απαγόρευση του καπνίσματος η Ματθίλδη Μαγγίρα παρουσιάζει το Big Cigar στέλνοντας τον καπνό σε όσους θέλουν να απολαύσουν κάτι διαφορετικό , σε όσους τους αρέσουν οι κρυφοί προορισμοί , σε όσους τους αρέσουν να φτιάχνουν μυστικά με τις παρέες ?να γίνονται μια παρέα!

Το Buena Vista μεταμορφώθηκε στον απόλυτα elegant και ατμοσφαιρικό χώρο και ανοίγει τις πόρτες του στις 22 Ιανουαρίου για να ανάψει την φλόγα του το Big Cigar και να υποδεχθεί όλους εσάς που θέλετε να απολαύσετε την γεύση του .
Η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Προκόπης Πολίτης και ο Γιάννης Σκουλάς χορεύουν μεταμφιέζονται, αυτοσχεδιάζουν σαρκάζουν και μας ταξιδεύουν μουσικά από την εποχή των ’50 μέχρι σήμερα με πολύ χιούμορ και παρεΐστικη διάθεση.

Ένα stand up comedy και μιμήσεων που σε κάνει να γελάς
με την καρδιά σου και να ξεφαντώνεις κάθε λεπτό.

Μια variete παράσταση που συνδυάζει τραγούδι, σάτιρα, μιμήσεις, sketch, μαγικά με τα απαραίτητα φυσικά classic της Ματθίλδης Μαγγίρα.

Και αν ακόμα αναρωτιέστε... " μα δεν ήταν σε άλλο χώρο , τι έγινε ? "
Τίποτα δεν έγινε ! Απλά ένα τέτοιο Big Cigar...δεν τελειώνει ποτέ ...
και όποιος κατάλαβε... κατάλαβε !... τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στο Buena Vista από τις 22 Ιανουαρίου! Μέσα από τον καπνό το μυστικό θα αποκαλυφθεί!

Και τότε ...
Spread the secret loud !
BIG CIGAR @ BUENA VISTA
Επιμέλεια - ιδέα - κείμενα - σκηνοθεσία : Ματθίλδη Μαγγίρα
Buena Vista
Ζωοδόχου πηγής 3 και Ακαδημίας
Τηλ Κρατήσεων 210 3829 179

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

MTV Τηλεμαραθώνιος «HOPE FOR HAITI NOW: A Global Benefit for Earthquake Relief»

Παρασκευή (προς Σάββατο), 22 Ιανουαρίου, στις 03:00 π.μ.

Τo ελληνικό MTV αναμεταδίδει LIVE τη Φιλανθρωπική εκδήλωση για την ανακούφιση των σεισμοπαθών της Αϊτής.

Συμμετέχουν πάνω από 100 celebrities από το χώρο του κινηματογράφου, της μουσικής και τηλεόρασης:

Wyclef Jean, Bruce Springsteen, Jennifer Hudson, Mary J. Blige, Shakira, και Sting από τη Νέα Υόρκη
Alicia Keys, Christina Aguilera, Dave Matthews, John Legend, Justin Timberlake, Stevie Wonder, Taylor Swift, και Group Performance από τους Keith Urban, Kid Rock, και Sheryl Crow από το Λος Άντζελες
Coldplay και Group Performance από τους Bono, The Edge, Jay-Z και Rihanna από το Λονδίνο
Συντονίζουν οι Wyclef Jean από τη Νέα Υόρκη, George Clooney από το Λος Άντζελες και Anderson Cooper του CNN από την Αϊτή


Δίωρος φιλανθρωπικός μαραθώνιος από το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και την Αϊτή σε απευθείας live μετάδοση και από το MTV Greece τα ξημερώματα της Παρασκευής (προς Σάββατο), 22 Ιανουαρίου, στις 03:00 π.μ.

Το «Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief» αποτελεί το μεγαλύτερο στην ιστορία τηλεμαραθώνιο σε επίπεδο μετάδοσής του από διαφορετικά Μέσα παγκοσμίως. Ο δίωρος τηλεμαραθώνιος θα προβληθεί επίσης από ABC, CBS, NBC, FOX, CNN, BET, The CW, HBO, MTV, VH1 και CMT, ενώ προστέθηκαν στη λίστα PBS, TNT, Showtime, COMEDY CENTRAL, Bravo, E! Entertainment, National Geographic Channel, Oxygen, G4, CENTRIC, Current TV, Fuse, MLB Network, EPIX, Palladia, SoapNet, Style, Discovery Health, Planet Green, και τα Καναδέζικα δίκτυα CBC Television, CTV, Global Television και MuchMusic. Ακόμη, η εκδήλωση θα αναμεταδοθεί μέσω streaming διεθνώς στις ιστοσελίδες των YouTube, Hulu, MySpace, Fancast, AOL, MSN.com, Yahoo, Bing.com, BET.com, CNN.com, MTV.com, VH1.com, και Rhapsody, αλλά και μέσω κινητής τηλεφωνίας στα Alltel, AT&T, Sprint, Verizon και FloTV. Διεθνώς το «Hope for Haiti Now» θα μεταδοθεί από τα κανάλια BET International, CNN International, National Geographic και MTV Networks International, προσεγγίζοντας 640 εκατομμύρια δέκτες σε όλο τον κόσμο. Η φιλανθρωπική εκδήλωση «Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief» αποτελεί τον πρώτο Αμερικάνικο τηλεμαραθώνιο που θα προβληθεί στην Κίνα. Το Facebook και το MySpace έχουν υπογράψει επίσης ως επίσημοι Social Media Partners με στόχο να συμβάλλουν στην προώθηση των δωρεών και να προτρέψουν το κοινό να συντονιστεί στο τηλεοπτικό μαραθώνιο πρόγραμμα για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων της Αϊτής.

Το MTV προσκαλεί όλους να παρακολουθήσουν, να συμμετάσχουν και να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια προς τα θύματα του σεισμού που έπληξε την Αϊτή. Help Haiti Now! για να παρακολουθήσετε live την Παρασκευή (προς Σάββατο), 22 Ιανουαρίου, στις 03:00 π.μ. Επίσης, η εκδήλωση θα προβληθεί σε επανάληψη το Σάββατο 23 Ιανουάριου στις 21:00 και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 21:00.

Τέλος Λυριτζής – Οικονόμου από την ΕΡΤ

Τέλος βάζει στην Πρώτη Γραμμή το δίδυμο της κρατικής Λυριτζή – Οικονόμου. Την ερχόμενη Παρασκευή πρόκειται να το ανακοινώσουν και επίσημα και σύντομα θα παρουσιάσουν την τελευταία τους εκπομπή καθώς αποχωρούν από το κανάλι.
enimerosi24

ΤΑΙΝΙΑ: ΓΕΡΟΛΥΚΟΙ

OLD DOGS
Κωμωδία 2009
Έγχρ. Διάρκεια: 88'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Γουόλτ Μπέκερ με τους: Τζον Τραβόλτα, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Κέλι Πρέστον

Υπόθεση:
Δύο κολλητοί φίλοι, o χωρισμένος και άτυχος στον έρωτα Νταν (Ρόμπιν Γουίλιαμς) και ο ταγμένος στη διασκέδαση ορκισμένος εργένης Τσάρλι (Τζον Τραβόλτα), βλέπουν να έρχονται τα πάνω-κάτω στη ζωή τους όταν ξαφνικά αναλαμβάνουν τη φροντίδα δύο επτάχρονων διδύμων (Έλα Μπλου Τραβόλτα και Κόνερ Ρέιμπερν). Κι αυτό, τη στιγμή που ετοιμάζονται να συνάψουν τη μεγαλύτερη επαγγελματική συμφωνία στην καριέρα τους.

Οι δύο εργένηδες, που κάθε άλλο παρά εξοικειωμένοι είναι με τα παιδιά, θα κάνουν τη μια γκάφα πίσω από την άλλη, για να ανακαλύψουν τελικά τι είναι πραγματικά σημαντικό σε αυτή τη ζωή...

Το trailer της ταινίας:

Το νέο video clip της Katy Perry με τον Timbaland

Timbaland feat. Katy Perry -If We Ever Meet Again

Ο Νίκος Καρβέλας αποχώρησε από το "Greek Idol"

Ο Νίκος Καρβέλας, αποχώρησε από την κριτική επιτροπή του talent show του Alpha "Greek Idol". Όπως ακούστηκε ο Ν. Καρβέλας φαίνεται να διαφωνούσε με τις επιλογές του καναλιού, για τα πρόσωπα της επιτροπής αλλά και για την Άντα Λιβιτσάνου στο ρόλο της παρουσιάστριας. Το κανάλι της Κάντζας εξέδωσε δελτίο τύπου που επιβεβαιώνει το γεγονός.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος είχε ανακοινωθεί από τον Alpha ότι θα ήταν στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol», δεν θα συμμετάσχει στο μουσικό talent show για προσωπικούς του λόγους. Ο Alpha ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Νίκο Καρβέλα για την μέχρι τώρα εξαιρετική συνεργασία του στο «Greek Idol».

Τη θέση του αναλαμβάνει ο Γιάννης Κότσιρας.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Το νέο video clip του Αντώνη Ρέμου

Αντώνης Ρέμος - Τέρμα η ιστορία
Στίχοι: Νίκος Μωραϊτης
Σκηνοθεσία: the hitScox

Eurovison 2010: Ο Goran Bregović συνθέτει τη συμμετοχή της Σερβίας!

Σε ειδική συνέντευξη τύπου που έδωσε ο κρατικός ραδιοτηελεοπτικός φορέας της Σερβίας, το RTS, ανακοίνωσε δια εκπροσώπου του ότι η σύνθεση της συμμετοχής της χώρας στην Eurovision 2010 έγινε με απευθείας ανάθεση στον καταξιωμένο διεθνώς Goran Bregović. Ο Bregovic είναι πάρα πολύ γνωστός παγκοσμίως μέσα από τα μουσικά θέματα των ταινιών του Emir Kusturica όπως τα Καιρός των τσιγγάνων, Undergound και Arizona Dream, καθώς και το Βασίλισσα Μαργκό του Patrice Chéreau.
Στην ίδια συνέντευξη ανακοινώθηκε επίσης ότι για τον εθνικό τελικό ο Bregovic θα συνθέσει μερικά τραγούδια που θα ερμηνεύσουν καλλιτέχνες που θα διαλέξει ο ίδιος, και μέσα από αυτά θα επιλεχθεί η επίσημη συμμετοχή της Σερβίας στον 55ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.
Ogae-Greece

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Γελαστό...δίδυμο

Τη Δευτέρα το πρωί έγινε το γύρισμα του Γιώργου Καπουτζίδη και του Αργύρη Αγγέλου στο ''Μίλα μου βρώμικα'' και όπως πληροφορηθήκαμε από ανθρώπους που βρέθηκαν στο σετ, έπεσε τρελό γέλιο τόσο με τους ρόλους των δύο ηθοποιών, που θα ονομάζονται ''Λύνο'' και ''Δένο'' όσο και με την εμφάνισή τους : “Εσκασαν μύτη” στο γύρισμα με απίστευτα outfits : Ο ένας φορούσε μουσταρδί φόρμα και ο άλλος καρό, συνθέτοντας ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Το εν λόγω επεισόδιο θα το δούμε την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στο Mega.

Ο ''Λύνο'' και ο ''Δένο έρχονται στο προσκήνιο λόγω των κατσαρίδων που επιμένουν να κόβουν βόλτες σε κάθε γωνιά του “BAR BA ΔΗΜΟΣ CLUB”. Ολα ξεκινούν όταν ο Παντελάκης-Γιώργος Κοψιδάς αποφασίζει να δώσει τη λύση και καλεί τους δύο τους γνωστούς και ως Ειδικούς Εξολοθρευτές Παρασίτων με μάστερ στην κατσαριδοκτονία για να πάρουν στα χέρια τους την κατάσταση.

Οι δύο ηθοποιοί απόλαυσαν πάρα πολύ τη συμμετοχή τους στη σειρά, ενώ αυτοσχεδίασαν και έβαλαν και δικά τους στοιχεία στους χαρακτήρες τους...
tvzapping

Το αφιέρωμα των Boyzone στον Stephen Gately

Ο Stephen Gately πριν μερικούς μήνες έφυγε από την ζωή, τα μέλη του group του αφιέρωσαν το νέο video clip τους, για το τραγούδι "Gave it all away". Στο τραγούδι, που έχει γράψει ο γνωστός τραγουδιστής Mika, ακούγονται τα φωνητικά που είχε κάνει ο Stephen Gately.

Δείτε το:

Η Σεράινα παίζει και Squash!

Η Σεράινα, ένα από τα φαβορί του reality "Next top model", έχει συμμετάσχει παλαιότερα, σε αγώνες Squash και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Δείτε το:

Το νέο video clip της Χάρις Αλεξίου

Χάρις Αλεξίου - Μεγάλωσα
Μουσική - Στίχοι: Χάρις Αλεξίου
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Καλαϊτζής



Στίχοι
Μεγάλωσα
Στο τέρας της πόλης
Ήπια φόβο πολύ, ήπια μόλυνση, ήπια ψέματα
Κατάπια λόγια λιπαρά
Ξεγλίστρησα από τον πόθο μου να μάθω
Κορόιδεψα την δίψα μου να δω ... γιατί είμαι εδώ
Μεγάλωσα
Με αισθήματα χημείας, με στυλ δοσοληψίας
Με βλέμματα συμπάθειας και άσκοπης προσπάθειας
Να είμαστε καλοί
Εμείς;
Άλλο εμείς, άλλο εμείς...

Πάντα γι άλλα μιλάμε- Πάντα γι άλλους
μιλάμε έτσι δεν πονάμε έτσι ξεχνάμε

Μεγάλωσα
Τέρας της οικογενείας
Ανούσιας ευγένειας ψευτο- υποταγή
Ηθοποιός παιδί στο ρόλο του μεγάλου
Δεν μιλάω για βία, μιλάω για βιασμό
Να ζεις την εφηβεία σημαίνει πόλεμο
Με μια εφηβεία λάσπη, στο σιχαμένο άστυ
Ενήλικας νευρωτικός

Μεγάλωσα ... Σύνδεση otenet
Γλυκά από το Pallete,
Μετά Silhouette
Σκεπάζουμε τους πόνους με φαί
Τα όνειρα σε σύνθλιψη αργότερα η κατάθλιψη
Φρικιό του Εγώ με τσαμπουκά ναυάγιο
Πάμε γι άλλα μια ζωή πάμε γι' άλλα
Βάλτο στα πόδια- πονάει πολύ
Σε φτύνω σε φιλώ- δεν σε πάω μα σ' αγαπώ
Παράνοια- διάνοια- επιφάνεια
Επιφάνεια- επιφάνεια- επιφάνεια
Στεριά- Πιάσαμε στεριά
Δάκρυα καφτά μου δάκρυα
Ο πόνος μαλακώνει
Δάκρυα ... Καλά μου δάκρυα- Βιολογικός καθαρισμός

Πάντα γι άλλα μιλάμε- Πάντα γι άλλους μιλάμε
έτσι δεν πονάμε έτσι ξεχνάμε

Μεγάλωσα
Αγάπη πριν το άλφα
Και κάτω απ' το μηδέν το υποσυνείδητο μου
Το χώμα λασπώνει
Τους σάπιους καρπούς ανακυκλώνει
Μεγάλωσα
Μα το παιδάκι κλαίει,
Δεν είναι γιατί φταίει δεν έχει που να πάει
Τα νύχια του μασάει και βρέχει τα σεντόνια
Καλά να πάθει Καλά να πάθει- Καλά να πάθει
Η μάνα του φωνάζει
Του δίνει γάλα, το μαλώνει
Έτσι πια το μεγαλώνει
Πάντα γι άλλους μιλάμε έτσι δεν πονάμε έτσι ξεχνάμε

Μεγάλωσα θα πει να κάνεις το παπί
Να ζεις στην απουσία
Να γίνεις εξουσία
Να μάθεις να γελάς
Και να παραφυλάς
Να παίρνεις αποφάσεις
Να απαγορεύεται να χάσεις
Μεγάλωσα σημαίνει
Να ζεις με αυτό που σ' αρρωσταίνει
Να χτίζεις κι άλλα κεραμίδια
Να βγάζεις τόνους στα σκουπίδια
Να ρίχνεις σ' άλλους τα άδικα
Να βλέπεις πρωινάδικα
Να ακούς πιστά τις αναλύσεις
Να αιμοδιψάς για ειδήσεις
Να λες yew να λες no
Να συνηθίσεις τα πορνό Να πολεμάς στον καναπέ
Να μη μπορείς χωρίς φραπέ

Πάντα για άλλους μιλάμε ...

Μεγαλώνω θα πεί να 'ρχεται η ανατροπή
Οι καιροί να στη φέρνουν
Τα μυαλά σου να γδέρνουν
Να ζητάς να κουρνιάσεις
Να βρίσκεις οάσεις Στις ψυχώσεις των άλλων
Που έχουν για περιβάλλον
Ίδιες φάτσες με σένα
Γόνατα λυγισμένα
Όνειρα ξεχασμένα...

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Χρυσές Σφαίρες 2010: Οι νικητές

Χθες πραγματοποιήθηκε η απονομή των 67ων Ετήσιων Χρυσών Σφαιρών. Δείτε αναλυτικά τους νικητές:

Καλύτερη δραματική ταινία: «Avatar»

Καλύτερος ηθοποιός σε δραματική ταινία: Τζεφ Μπρίτζες- «Crazy Heart»

Καλύτερη ηθοποιός σε δραματική ταινία: Σάντρα Μπούλοκ- «The Blind Side»

Καλύτερη κωμωδία ή μιούζικαλ: «The Hangover»

Καλύτερος ηθοποιός σε κωμωδία ή μιούζικαλ: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ- «Sherlock Holmes»

Καλύτερη ηθοποιός σε κωμωδία ή μιούζικαλ: Μέριλ Στριπ- «Τζούλι και Τζούλια»

Β΄Ανδρικού Ρόλου: Κριστόφ Βαλτζ- «Άδωξοι Μπάσταρδη»

Β΄Γυναικείου Ρόλου: Μονίκ- «Precious»

Καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων: «Up»

Καλύτερη Ξένη ταινία: « Η Λευκή Κορδέλα»- Γερμανία

Καλύτερος Σκηνοθέτης: Τζέιμς Κάμερον- «Avatar»

Καλύτερος Σεναριογράφος: Τζέισον Ράιτμαν, Σέλντον Τέρνερ- «Up In the Air»

Καλύτερη Μουσική: Μάικλ Τζακίνο- «Up»

Καλύτερο Τραγούδι: Μπόν Μπάρνετ και Ράιαν Μπίνγκαμ, «The Weary Kind» από την ταινία «Crazy Heart»


Καλύτερη δραματική σειρά: «Mad Men»

Καλύτερος ηθοποιός σε δραματική σειρά: Μάικλ Σ. Χολ- «Dexter»

Καλύτερη ηθοποιός σε δραματική σειρά: Τζουλιάνα Μαργκίλες- «The Good Wife»

Καλύτερη κωμωδία ή μιούζικαλ: «Glee»

Καλύτερος ηθοποιός σε κωμωδία ή μιούζικαλ: Άλεκ Μπόλντγουιν- «30 Rock»

Καλύτερη ηθοποιός σε κωμωδία ή μιούζικαλ: Τόνι Κολέτ- «United States of Tara»

Καλύτερη τηλεταινία ή μίνι -σειρά: «Grey Gardens»

Καλύτερος ηθοποιός σε τηλεταινία ή μίνι-σειρά: Κέβιν Μπέικον- «Taking Chance»

Καλύτερη ηθοποιός σε τηλεταινία ή μίνι-σειρά: Ντρου Μπάριμορ- «Grey Gardens»

Β' Ανδρικού ρόλου σε τηλεταινία ή μίνι-σειρά: Τζον Λίθγκοου- «Dexter»

Β' Γυναικείου ρόλου σε τηλεταινία ή μίνι-σειρά: Κλόε Σεβινί- «Big Love»

Βραβείο Σεσίλ Μπ. Ντεμίλ (για τη συνολική προσφορά στο χώρο): Μάρτιν Σκορτσέζε

Φωτογραφίες με μερικούς από τους νικητές της χθεσινής βραδιάς:


Άντα Λιβιτσάνου: Θα παρουσιάσει το «Greek Idol»


Όπως ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα από τη διεύθυνση του Alpha, η Άντα Λιβιτσάνου είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο talent show. Ύστερα από έντονη παραφιλολογία γύρω από το θέμα -και με τις φήμες να θέλουν ονόματα όπως αυτό της Καλομοίρας, της Ναταλίας Γερμανού, της Νάντιας Μπουλέ, του Γιώργου Τσαλίκη και πολλών άλλων να έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων-, η Άντα Λιβιτσάνου είναι τελικά αυτή που θα αναλάβει την παρουσίαση του παιχνιδιού: «Καθώς είμαι παθιασμένη με τη μουσική ενθουσιάστηκα που ο Alpha φέρνει το Νo 1 μουσικό talent show του κόσμου στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι έχω την ευκαιρία να το παρουσιάσω είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους πρώτους υποψηφίους, αυτό το Σαββατοκύριακο, στα πρώτα casting στη Θεσσαλονίκη» δήλωσε η ηθοποιός.

«Την προτίμησαν γιατί είναι πρόσωπο που δεν έχει "καεί". Είναι νέα, όμορφη και έχει σχέση με τη μουσική (σ.σ.: έχει συγκρότημα με το σύντροφό της), χωρίς όμως να είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια» εξηγεί αποκλειστικά στο Yupi άτομο που γνωρίζει τα πράγματα από κοντά. Ωστόσο, το κανάλι δεν έχει ακόμα αποφασίσει ποιοι θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή — με εξαίρεση τον Νίκο Καρβέλα, το όνομα του οποίου ήταν το πρώτο που ανακοινώθηκε. «Δεν έχουν ακόμα καταλήξει. Πρέπει όμως να πάρουν την απόφασή τους μέσα στα επόμενα 24ωρα, καθώς στις 24 και 25 Ιανουαρίου θα γίνουν οι οντισιόν στη Θεσσαλονίκη» συνεχίζει η ίδια πηγή και αποκαλύπτει: «Στο ενδιάμεσο, έχουν χτυπήσει πολλές φορές τα τηλέφωνα του Alpha από γνωστούς παραγωγούς, συνθέτες, στιχουργούς, ακόμα και τραγουδιστές, οι οποίοι έθεσαν μόνοι τους "υποψηφιότητα" για μια θέση στην κριτική επιτροπή. Ο Alpha είδε πολλούς από αυτούς και συζήτησε μαζί τους».

Το σόου θα βγει στον αέρα την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, όπως μας πληροφορεί το ίδιο άτομο, ενώ προγραμματίζεται να προβάλλεται κάθε Παρασκευή ή Σάββατο. Οι οντισιόν θα ξεκινήσουν από τη Θεσσαλονίκη, ενώ σίγουρα θα ακολουθήσουν δοκιμαστικά σε Αθήνα και Κύπρο.
yupi.gr

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Η Σολωμού για την "Ονειροπαγίδα"

Ενοχλημένη φέρεται να είναι η Μαρία Σολωμού που καθυστέρησε τόσο να βγει η "Ονειροπαγίδα" στον ANT1 και τα…χώνει με τον δικό της τρόπο. Η ίδια λέει :"Δεν κατάλαβα το σκεπτικό του τύπου δεν βγάζουμε την σειρά σας Οκτώβριο αλλά Ιανουάριο.Πρόκειται για μια εξαιρετική σειρά και θεωρώ ότι δεν της… φέρθηκαν όπως της άξιζε… Να μου πεις,αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει αλλά είμαι αυστηρή όπως τους αξίζει."

Και συνεχίζει : "Δεν ήταν…τόσο καλή η σειρά μας για αυτό την… κράτησαν μέχρι τώρα;Κάνω γυρίσματα όλο το καλοκαίρι και ξαφνικά αποφασίζετε ότι θα βγάλετε τη σειρά όποτε θέλετε; Είναι λάθος μεγάλο αυτό και φάουλ απίστευτο! Και να σου πω και κάτι άλλο;Αν φέρονται έτσι…δεν θα ξαναπάρω!Άλλοι το ανέχονται, εγώ δεν είμαι έτσι".

"Ξέρω ότι είναι μια δύσκολη περίοδος και τηλεοπτικά και γενικά,αλλά δεν θα κρύψω την αλήθεια,ούτε θα αυτολογοκριθώ!" καταλήγει...
tv-zapping

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΤΑΙΝΙΑ: I LOVE KARDITSA

Κωμωδία 2010 Έγχρ.
Διάρκεια: 90'
Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη με τους: Κώστα Αποστολάκη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μπέσυ Μάλφα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση

Υπόθεση:
Ένας πρωτοπόρος Έλληνας επιστήμονας, στις αρχές της δεκαετίας του' 70, στη Νέα Υόρκη, κλωνοποιεί τον πρώτο άνθρωπο, τον Έλληνα Γρηγόρη Κανιά, από την Καρδίτσα, δημιουργώντας τον Μάικ Κανιά.

Στην Αμερική του 21ου αιώνα, ο Μάικ σταματά ένα βράδυ για τσιγάρα και πέφτει θύμα κλοπής. Έχοντας χάσει 30 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται αντιμέτωπος με την Μαφία.

Για να σωθεί, θα πρέπει να πάει στην Καρδίτσα και να αλλάξουν θέσεις με τον κλώνο του.

Ο Γρηγόρης, ως τυπικός Έλληνας της επαρχίας, είναι μπλεγμένος σε πολλές ερωτικές ίντριγκες και ψάχνει τον τρόπο να αποκτήσει πολλά λεφτά χωρίς φυσικά να δουλέψει.

Μια sexy ξανθιά με μια μεγάλη επιταγή είναι το τέλειο δόλωμα…

Το trailer της ταινίας:

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε ταινία

Ο Δημήτρης από το πρωινό του Mega, έχει πρωταγωνιστήσει πριν λίγο καιρό σε μια ταινία μικρού μήκους. Η ταινία πήρε μέρος στο "48 Hour Project Athens 2009" με τον τίτλο "Zawdik".

Δείτε το:

ΤΑΙΝΙΑ: SHERLOCK HOLMES

Περιπέτεια 2009
Έγχρ. Διάρκεια: 129'
Βρετανική ταινία σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι με τους: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Τζουντ Λο, Ρέιτσελ Μακ'Ανταμς, Μαρκ Στρονγκ

Υπόθεση:
Ο Σέρλοκ Χολμς απέκτησε φήμη καταφέρνοντας να ανακαλύπτει την αλήθεια ακόμα και στα πιο περίπλοκα μυστήρια. Με τη βοήθεια του Δρ. Τζον Γουότσον, του πιστού του συνεργάτη, ο φημισμένος ντετέκτιβ μπορεί να αντιμετωπίσει και να εξουδετερώσει εγκληματίες κάθε τύπου, βασιζόμενος είτε στην εξαιρετική παρατηρητικότητα και αναλυτικότητά του είτε στην ωμή δύναμη της γροθιάς του.

Σύννεφα που προμηνύουν καταιγίδα συγκεντρώνονται πάνω από το Λονδίνο. Μια απειλή που σαν αύτη δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Χολμς... και ακριβώς η πρόκληση που αποζητούσε.

Μετά από μια σειρά βίαιων και τελετουργικών δολοφονιών, ο Χολμς και ο Γουότσον καταφθάνουν πάνω στην ώρα για να σώσουν το τελευταίο υποψήφιο θύμα και να αποκαλύψουν τον δράστη: τον αμετανόητο Λόρδο Μπλάκγουντ. Καθώς πλησιάζει ο προγραμματισμένος απαγχονισμός του, ο Μπλάκγουντ – που έχει τρομοκρατήσει τόσο τους συγκρατούμενούς του, όσο και τους φύλακες λόγω των σχέσεών του με σκοτεινές και ισχυρές δυνάμεις – προειδοποιεί τον Χολμς ότι ο θάνατος δεν μπορεί να ασκήσει καμία εξουσία πάνω του. Αντιθέτως, η εκτέλεσή του εξυπηρετεί απόλυτα τα σχέδιά του.
Και όταν ο Μπλάκγουντ θα τηρήσει την υπόσχεσή του, η "ανάστασή" του πανικοβάλλει το Λονδίνο και προκαλεί σύγχυση στην Σκότλαντ Γιαρντ. Για τον Χολμς όμως, το παιχνίδι έχει μόλις αρχίσει.

Στον αγώνα ενάντια στο χρόνο για να ανακόψουν τη φονική συνωμοσία του Μπλάκγουντ, ο Χολμς και ο Γουότσον βυθίζονται στον κόσμο των σκοτεινών τεχνών και των εντυπωσιακών νέων τεχνολογιών. Ένα κόσμο όπου η λογική αποδεικνύεται κάποιες φορές ότι είναι το καλύτερο όπλο κατά του εγκλήματος... αλλά και όπου ένα καλό δόλωμα μπορεί να είναι αρκετό.

Το trailer της ταινίας:

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ: ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Σπίτι από την Αρχή

Από την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου και κάθε Τετάρτη στις 21:00

Η εκπομπή που προσφέρει βοήθεια σε οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Το νέο πρόγραμμα του Alpha «Σπίτι απ’ την αρχή» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου και αναλαμβάνει την πρόκληση να μεταμορφώσει κατεστραμμένα σπίτια οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα επισκευάσουν, σε υπέροχους χώρους διαβίωσης.
Μια ομάδα ειδικών πρέπει να καταφέρει αυτό που φαίνεται ακατόρθωτο έχοντας στη διάθεσή της μόλις 72 ώρες!

Το αυτονόητο για το σπίτι μιας οικογένειας είναι να είναι άνετο, ζεστό, φωτεινό, δηλαδή ένας χώρος που να δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της να ζουν με άνεση με τους γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον που τους αξίζει.
Συχνά όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική: τα δωμάτια έχουν ξεφτισμένους τοίχους με υγρασία, τα παράθυρα είναι παλιά και δεν προστατεύουν από το κρύο, δεν υπάρχει αρκετός χώρος για τα παιδιά. Και το χειρότερο είναι ότι οι οικογένειες αυτές έχουν τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης οπότε δεν έχουν καμία δυνατότητα να αλλάξουν το σπίτι τους προς το καλύτερο.

Το «Σπίτι απ’ την αρχή», το νέο αληθινό και συγκινητικό πρόγραμμα που έρχεται στο prime time του Alpha βοηθά όσους έχουν πραγματική ανάγκη.
Μέσα σε μόλις 3 ημέρες, μία ομάδα ειδικών, αποτελούμενη από διακοσμητές και εργάτες, θα μεταμορφώσει το κατεστραμμένο σπίτι σε έναν ευχάριστο χώρο διαβίωσης.

Ενώ τα περισσότερα μέλη της οικογένειας θα απολαμβάνουν ένα διάλειμμα από την δύσκολη καθημερινή τους ζωή, ένα μέλος της θα παραμένει στο σπίτι με την κατασκευαστική ομάδα και θα τη βοηθάει ενεργά να αλλάξει το σπίτι. Τα πιο σημαντικά προβλήματα του σπιτιού θα αντιμετωπίζονται με αντίπαλο τον χρόνο: μία μοντέρνα κουζίνα για να μαγειρεύει η μητέρα, ένα καινούργιο σαλόνι εκεί όπου πριν υπήρχε μόνο ένα παλιό τραπέζι με καρέκλες, ένα όμορφο, ζεστό υπνοδωμάτιο για τα παιδιά που πριν αναγκάζονταν να κοιμούνται στο σαλόνι.

Μετά από 3 ημέρες εντατικής δουλειάς, η ομάδα θα κάνει έκπληξη στην οικογένεια δείχνοντάς της το καινούριο της σπίτι.
Αλλά η συγκινητική αποκάλυψη θα είναι μόνο η αρχή, η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή της οικογένειας!

Αυτή την τόσο δύσκολη αλλά και ευαίσθητη αποστολή αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας ένας άνθρωπος που έχει γνώσεις και πείρα αλλά και πολλές ευαισθησίες για όλους εκείνους που αναζητούν μια ελπίδα.
Η Σίσσυ Φειδά είναι το πρόσωπο που θα σχεδιάζει και θα συντονίζει τις αλλαγές που θα χρειάζεται να γίνουν στα σπίτια.

Η Σίσσυ Φειδά είναι διακοσμήτρια και ασχολείται επαγγελματικά με προγράμματα αναπαλαίωσης καθώς και με την επίβλεψη και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από το στάδιο της ανέγερσης μιας οικοδομής.
Έχει εποπτεύσει προγράμματα διακόσμησης σε επαγγελματικούς χώρους, σε εστιατόρια, καφέ, κλαμπ, αλλά και σε πολλές κατοικίες εντός και εκτός Αθηνών.

Για την Σίσσυ, η διακόσμηση θα πρέπει να είναι: «αποτέλεσμα έμπνευσης και αυτοέκφρασης, ανάγκη για δημιουργία και ομορφιά μέσα από τη σύνθεση, τα χρώματα, τον όγκο, τις ιστορικές αναφορές, καθώς και τα αισθήματα που θέλουμε να κεντρίσουμε».

Το «Σπίτι απ’ την αρχή», μεταμορφώνει σπίτια ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα δίνοντάς τους χαρά, αλλά κυρίως βοηθώντας τους να κάνουν ένα ξεκίνημα ζωής…απ’ την αρχή!

Eίδος: Real Life
Παρουσίαση: Σίσσυ Φειδά
Παραγωγή: Constantin Entertainment

Rous - Εξαιρέσεις

Το τραγούδι "Εξαιρέσεις" του Rous έχει κάνει μεγάλη επιτυχία τον τελευταίο καιρό στα ραδιόφωνα. Για τους λίγους που δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμα, ακούστε το:



Στίχοι:
Το ξέρεις μ' αρέσεις, μα μη με πιστέψεις
Σ' αυτόν τον κόσμο που μόνος μου ζω δεν υπάρχουν κανόνες
Μα μόνο εξαιρέσεις

Η μέρα κυλάει
Για να 'ρθει η επόμενη να φέρει σκέψεις με άλλο αέρα
Και πριν να πιάσεις το νόημα περνάει
Στην αγκάλια μου έλα
Είναι καλύτερη απ' τις πόλεις η δική μου η τρέλλα
Μα πρόσεξε μη μείνεις εκεί

Το ξέρεις μ' αρέσεις, μα μη με πιστέψεις
Σ' αυτόν τον κόσμο που μόνος μου ζω δεν υπάρχουν κανόνες
Μα μόνο εξαιρέσεις

Και ψάχνεις για κάτι
Σε ένα φιλί, σε μια ματιά, σ' ένα χαμόγελο, σ' ένα άδειο κρεβάτι
Κι ας ξέρεις τίποτα δε θα 'ναι εκεί
Μα η αγάπη είναι εδώ
Χτυπάει την πόρτα μας και μείς σαν μια γροθιά τ' όνειρό της
Κι αυτή μας δείχνει το άσχημο προσωπό της

Το ξέρεις μ' αρέσεις, μα μη με πιστέψεις
Σ' αυτόν τον κόσμο που μόνος μου ζω δεν υπάρχουν κανόνες
Μα μόνο εξαιρέσεις

Άδειο το βλέμμα
Ο πόνος μέσα στο μυαλό, μέσα στο σώμα και στο αίμα
Να μη το δείξεις, να μη μου το πεις
Μα πήγε αργά
Για να τραβήξουμε ξανά κι οι δυο σε αντίθετους δρόμους
Τι κι αν πονάω, τι κι αν πονάς

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Φεύγει η Αννίτα από το Alter

Ένα βήμα πριν κλείσει συμφωνία με το τηλεοπτικό σταθμό Alpha είναι η Αννίτα Πάνια. Συνομιλεί με τη διοίκηση του Alpha για να φύγει “πακέτο” με τις εκπομπές της “Ζαμανφού” και “Παρατράγουδα”. Κανείς δεν ξέρει αν έχει παίξει ρόλο σε αυτή της τη μετάβαση από το Alter στον Alpha ο Νίκος Καρβέλας, αφού τα πράγματα στο κανάλι που εργάζεται είναι ρευστά και καθώς το budget του σταθμού είναι χαμηλό. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο η συζήτηση της παρουσιάστριας με τους υπεύθυνους του καναλιού. Και κανείς φυσικά δεν γνωρίζει αν η μετάβαση της θα γίνει άμεσα ή στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, προκειμένου να ξεκινήσει από τη νέα χρονιά τις εμφανίσεις της στον Alpha.

gossip-tv

Η παρωδία του "Bad Romance" της Lady Gaga

Δείτε την παρωδία του video clip της Lady Gaga που έκαναν μερικοί φίλοι από την Αμερική. Η Lady Gaga επειδή είναι και ακοπλεξάριστος σαν άνθρωπος, το έβαλε στο twitter της γράφοντας από δίπλα "holy shit".

Δείτε το:

ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ

Περίληψη: Tρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση της σειράς, το τηλεοπτικό κοινό θα απολαύσει τον Νικηφόρο, τον Μίμη, τον Παύλο, την Ελισάβετ, την Ειρήνη και την Ξανθίππη σε μία ταινία για την τηλεόραση, γεμάτη απρόοπτα, κωμικοτραγικές καταστάσεις, ευτράπελα αλλά κυρίως άφθονο γέλιο. Μπορεί να έχουν περάσει τρία χρόνια, όμως, "τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά": Ο Νικηφόρος είναι απαρηγόρητος, γιατί η κόρη του Ναταλία, μαζί με τον Αχιλλέα και τη μικρή εγγονή του έχουν μετοικίσει στην Αμερική. Η Ελισάβετ, αν και του δίνει κάποιο δίκιο, δεν τολμά να το παραδεχτεί μπροστά του. Ο Μίμης, λόγω του εμφράγματος, έχει μπει σε πρόγραμμα λιτότητας, δηλαδή συντηρητική διατροφή και αποχή από το σεξ. Η Ξανθίππη έχει κουραστεί πια να τον επιβλέπει. Ο Παύλος, έχει βρεθεί να παίζει ξανά το ρόλο του πατέρα. Ζητά τη συμπαράσταση της Ειρήνης, η οποία μετά από μία περίοδο τρελής ζωής, το έχει ρίξει στις αγαθοεργίες. Οι τρεις φίλοι, απογοητευμένοι απ' όλους και όλα, πνίγουν τον καημό τους στο τσιπουράδικο του Βασίλη. Εκεί, αποφασίζουν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να "σκίσουν τη γάτα". Μια απόφαση με απρόβλεπτη εξέλιξη, που θα τους οδηγήσει όλους στα άκρα και θα τους κάνει να ξεπεράσουν τα όρια...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης (Νικηφόρος), Παύλος Χαϊκάλης (Μίμης), Σάκης Μπουλάς (Παύλος), 'Αβα Γαλανοπούλου (Ελισάβετ), Βάνα Ραμπότα (Ειρήνη), Μαρία Ανδρούτσου (Ξανθίππη)
Σενάριο:Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή, 'Ελενα Σολωμού
Σκηνοθεσία: Bασίλης Θωμόπουλος

To trailer της τηλεταινίας

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Eurovision 2010 - Το τραγούδι της Ελβετίας

Παρουσιάστηκε χθες το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελβετία, στη Eurovision. O τραγουδιστής Michael von der Heide έχει επιλεχθεί από μέρες με απευθείας ανάθεσης. Το τραγούδι ονομάζεται "Il pleut de l'or" και ελπίζουν οι Ελβετοί σ' αντίθεση με πέρσι, να καταφέρουν, να περάσουν στον τελικό, αν και το βρίσκουμε λίγο δύσκολο.


Ακούστε το:

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Τα γενέθλια της Τάμτα

Σήμερα η Τάμτα έχει τα γενέθλια της και χθες αφού άλλαξε η μέρα, οι φίλοι της και συνάδελφοι της, έκαναν έκπληξη μπαίνοντας στο καμαρίνι της με τούρτα και τραγουδώντας το "Happy birthday to you".

Δείτε το:

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Το κορίτσι που... μάγεψε τον Τζόρβα!

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας με «το κορίτσι του Uri Geller»!

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Χρυσαυγής Ατσιδάκου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το talent show του AΝΤ1 «Ο διάδοχος του Uri Geller» (μας πληροφορούσε για τα μηνύματα που άφηναν οι τηλεθεατές στο τηλεφωνικό κέντρο της παραγωγής).

Ο ποδοσφαιριστής και η δημοσιογράφος είναι περίπου τρία χρόνια μαζί και ζουν στο σπίτι που απέκτησαν μαζί στα Μελίσσια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Χρυσαυγή εργαζόταν ως δημοσιογράφος στο γραφείο Τύπου της ομάδας του Παναθηναϊκού. Τότε είχαν απλά τυπικές σχέσεις, σιγά-σιγά όμως ήρθαν πιο κοντά... Είναι αχώριστοι και, σε αντίθεση με άλλα διάσημα ζευγάρια, πολύ διακριτικοί απέναντι στα φλας της δημοσιότητας.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί! Ηταν καλεσμένοι στα βαφτίσια των διδύμων του Γιώργου Καραγκούνη. Ολοι οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών συνοδεύονταν από τις συντρόφους τους. Δεν μπορούσε ο Αλέξανδρος να αποτελέσει την εξαίρεση...

Τη Χρυσαυγή «συναντήσαμε» στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν και μέχρι το τέλος της εκπομπής του διάσημου mentalist στο τηλεφωνικό κέντρο. Ηταν το κορίτσι που σε κάθε επεισόδιο ενημέρωνε τον Χρήστο Φερεντίνο για τα μηνύματα που άφηναν οι τηλεθεατές στο τηλεφωνικό κέντρο κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Και μπορεί ο «Ο διάδοχος του Uri Geller» να έριξε αυλαία, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η Χρυσαυγή θα μείνει στην απέξω. Αυτή την περίοδο συζητά για το επόμενο τηλεοπτικό πόστο που ενδεχομένως αναλάβει και πάλι στο κανάλι του Αμαρουσίου...

Espresso

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΡΓΚΑΝ;

DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS?
Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103'
Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν

Υπόθεση:
Ο Πολ (Χιου Γκραντ) και η Μέρυλ Μόργκαν (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και λαμπερά ζευγάρια της Νέας Υόρκης, μέχρι τη στιγμή που ένα μεγάλο λάθος του Πολ οδηγεί το γάμο τους σε αδιέξοδο.
Όταν άθελά τους γίνονται μάρτυρες ενός φόνου, τα δεδομένα στη ζωή τους αλλάζουν. Για την προστασία τους, η ομοσπονδιακή αστυνομία τους απομακρύνει από τη λατρεμένη τους Νέα Υόρκη και τους εγκαθιστά σε μια μικρή πόλη στο Γουαϊόμινγκ.

Κάποιοι θα τα είχαν παρατήσει! Όχι όμως ο Πολ, αφού θεωρεί αυτό που συνέβη ευκαιρία για διακοπές!

Και όταν βρεθούν στη μέση του πουθενά, μακριά από τα gadgets τους και την κοσμοπολίτικη ζωή τους, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη σχέση τους από την αρχή.

Το trailer της ταινίας: