Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Αρναούτογλου - Μπουλέ: Ναι, είναι ζευγάρι!

Οι φήμες είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο. Και οι δύο τους, όμως, το είχαν αρνηθεί κατηγορηματικά. Τελικά, η Νάντια Μπουλέ υπέκυψε στο φλερτ του συμπαρουσιαστή της, Γρηγόρη Αρναούτογλου και έγινε το κορίτσι του.

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι ο Γρηγόρης είχε γοητευτεί πολύ από τη Νάντια όταν τη γνώρισε, αλλά εκείνη είχε σχέση με τον παρουσιαστή της εκπομπής Mad In The City, Δημήτρη Ουγγαρέζο (οι δυο τους είχαν γίνει ζευγάρι όταν δούλευαν μαζί στο Mad TV). Μετά το χωρισμό της, όμως, ο Γρηγόρης κατάφερε να την κατακτήσει δείχνοντάς της τη ρομαντική του πλευρά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που εκείνος έδινε, σχεδόν ταυτόχρονα, τέλος στη σχέση του με τη Μπέτυ Σαραντινού.

Οι δυο τους κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή και αποφεύγουν συστηματικά τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα η κάμερα του Star τούς είχε συλλάβει μαζί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος να επιστρέφουν από τη Θεσσαλονίκη, ενώ κάποιοι επιμένουν ότι έχουν ταξιδέψει μαζί και στο Μιλάνο - ο Γρηγόρης έχει αδυναμία στη συγκεκριμένη πόλη, αφού συνήθιζε να πηγαίνει εκεί και με τη Ράνια Θρασκιά. Άνθρωποι από το περιβάλλον του νέου ζευγαριού λένε πως η Νάντια έχει ζητήσει από τον αγαπημένο της να μεγαλώσει ο ρόλος της στον Όμορφο Κόσμο και να είναι στο πλευρό του σ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής (όπως ακριβώς έκανε με τη Ράνια).

yupi.gr

(Μήπως είναι μια από τις τελευταίες προσπάθειες του Γρηγόρη να ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής του; Θα φανεί στο μέλλλον...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: