Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ: "Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ" ΣΤΟ MEGA

ΠΡΕΜΙΕΡΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 7/03 ΣΤΙΣ 21:00


Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων που γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία έρχεται στο MEGA!

«Η Εκδίκηση της Ξανθιάς» είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι, γεμάτο ανατροπές και πολλά κέρδη που έρχεται στο Mega για να βάλει τέλος στις προκαταλήψεις. Ένας άντρας έρχεται αντιμέτωπος με 50 ξανθιές, τις ίδιες κάθε φορά, και ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος είναι πιο έξυπνος: ο παίκτης ή οι ξανθιές; Το τηλεπαιχνίδι έχει σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία σε όλες τις χώρες που έχει μεταδοθεί, μεταξύ άλλων Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ουκρανία, Ρουμανία, Ρωσία.

Το παιχνίδι αποτελείται από 2 γύρους.

Στον 1o γύρο, ο παίκτης χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και τη στρατηγική του, απαντά σε ερωτήσεις και προσπαθεί να αποκλείσει όσες περισσότερες αντιπάλους μπορεί.

Στον 2o γύρο, περνούν οι ξανθιές που έχουν απαντήσει σωστά στις ερωτήσεις του πρώτου γύρου. Ο παίκτης απαντώντας σε μία σειρά ερωτήσεων και μαντεύοντας σωστά τις απαντήσεις των αντιπάλων του, προσπαθεί να τις «βγάλει» όλες από το παιχνίδι, μέχρι και την τελευταία.

Αν είσαι ξανθιά και έχεις κουραστεί να ακούς σχόλια και ανέκδοτα εις βάρος σου, ήρθε η ώρα να πάρεις την «εκδίκησή» σου.

Αν είσαι άντρας και νομίζεις πως είσαι εξυπνότερος από 50 ξανθιές μαζί, δήλωσε συμμετοχή και κέρδισε €300.000! Πενήντα καλλονές μαζί είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που είχες ποτέ. Γι' αυτό, στάσου μπροστά τους και μην τις κοιτάς... κέρδισέ τες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: