Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Ο Σάκης στη Μόσχα!


Στην ρωσική πρωτεύουσα βρίσκεται από χθες το μεσημέρι, ο Σάκης Ρουβάς, προκειμένου να παρουσιάσει το "This is our night" στην πόλη, που θα διεξαχθεί ο φετινός μουσικός διαγωνισμός της Eurovision! Ο Έλληνας τραγουδιστής, παραχώρησε αναλυτική συνέντευξη χθες το απόγευμα στο MTV Ρωσίας και μίλησε για την φετινή συμμετοχή και την προσπάθειά του στη μεγάλη γιορτή της μουσικής.

Σήμερα, ο Σάκης Ρουβάς θα φωτογραφηθεί για την ρώσικη έκδοση του περιοδικού "ΟΚ", ενώ θα ακολουθήσουν και δύο πολύ σημαντικές εμφανίσεις του στο Κρεμλίνο. Η πρώτη είναι αφιερωμένη στην γιορτή της γυναίκας και η δεύτερη είναι το περίφημο "YUDASHKIN show", που θα προβληθεί από το RTR, το δεύτερο κρατικό κανάλι της χώρας.

Στον ρώσικο τελικό

Στις 20:00 (ώρα Ρωσίας), θα ξεκινήσει ο ρώσικος τελικός, από τον οποίο θα προκύψει η φετινή συμμετοχή της διοργανώτριας χώρας. Υπάρχουν 16 διαγωνιζόμενοι, από τους οποίους το κοινό καλείται να επιλέξει τους τρεις καλύτερους. Στη συνέχεια, μια επιτροπή, θα αποφασίσει για το ποιό από τις τρεις αυτές συμμετοχές, θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία, στην φετινή Eurovision. Ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει το "This is our night", ενώ στην ίδια σκηνή θα βρεθεί και η Jade Ewen, που εκπροσωπεί το Ηνωμένο Βασίλειο, με το "My time" σε μουσική Andrew Lloyd Weber και στίχους της Diane Warren (έξι φορές υποψήφια για βραβείο Όσκαρ, τέσσερις για "Χρυσή Σφαίρα" και επτά για "Γκράμι"). Το παρόν αναμένεται να δώσει και ο νικητής του περυσινού διαγωνισμού, Dima Bilan. Μετά τη λαμπερή γιορτή, θα ακολουθήσει after party, στο οποίο θα εμφανιστεί και ο Έλληνας καλλιτέχνης.

ert

Δεν υπάρχουν σχόλια: