Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Νέα Εκπομπή: "Extreme Sommer" έρχεται στον Alpha

Οι πιο extreme περιπέτειες της ελληνικής τηλεόρασης έρχονται στον Alpha από την Τρίτη 24 Μαρτίου στις 23:00

Συναρπαστικά ταξίδια, περιπετειώδεις αποστολές και επικίνδυνα sports έρχονται, μέσα από την εκπομπή «Extreme Sommer», στον Alpha.
Το «Extreme Σόμμερ» είναι ένα ξεχωριστό σόου με πρωταγωνιστή τον Κώστα Σόμμερ, ο οποίος ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι, από τη δυτική πλευρά της βορείου Αμερικής για να επισκεφθεί ενδιαφέροντα μέρη και να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όριά του.
Μοναδικές εμπειρίες, έντονες συγκινήσεις και εντυπωσιακές προκλήσεις συνθέτουν το μοναδικό θέαμα του πιο επικίνδυνου προγράμματος στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.
Τεράστια θαλάσσια κύματα, εντυπωσιακές ηφαιστειακές εκρήξεις, απειλητικά ζώα, ριψοκίνδυνες πτήσεις και αναρριχήσεις θα μας καθηλώσουν μπροστά από τη μικρή οθόνη και θα μας δείξουν πως ένας απλός άνθρωπος μπορεί να αναμετρηθεί με τη φύση και να αντεπεξέλθει με επιτυχία στις πιο επικίνδυνες προκλήσεις.
Τα γυρίσματα της εκπομπής έγιναν σε Χαβάη, Κολοράντο, Αριζόνα, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Μεξικό αλλά και σε άλλα ενδιαφέροντα μέρη.
Η εκπομπή είναι παραγωγή της εταιρείας «1821 Pictures» των Πάρι Κασιδόκωστα και Terry Dougas.

Ο Κώστας Σόμμερ και η εκπομπή «Extreme Sommer» έρχονται στον Alpha για να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη και να μας κόψουν την ανάσα!
Σε αυτή την περιπέτεια δεν υπάρχουν όρια!

Δείτε τα trailer της εκπομπής:


Δεν υπάρχουν σχόλια: