Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

O Σάκης στο Βελιγράδι


Μετά την εμφάνισή του στην παρουσίαση του τραγουδιού της Βοσνίας & Ερζεγοβίνης, ο Σάκης Ρουβάς ταξίδεψε μέχρι το Βελιγράδι. Εκεί εμφανίστηκε στην πρωϊνή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης ενώ το βράδυ ήταν καλεσμένος σε show του Pink TV.

Το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων ήταν συνεχές και αμείωτο και ο τραγουδιστής έδωσε δεκάδες συνεντεύξεις σε εφημερίδες και περιοδικά.

Λίγο πριν αναχωρήσει από την πρωτεύουσα της Σερβίας, ο Σάκης συναντήθηκε με έναν παλιό του γνώριμο: τον Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς. Στην παρέα προστέθηκς αργότερα και η Jovana Jankovic (συμαπρουσιάστρια της Eurovision 2008 με τον Zeljko) η οποία δεν μπορούσε λόγω αδιαθεσίας να υποδεχτεί ως οικοδέσποινα το πρωϊ τον Σάκη στην εκπομπή της.


Στη συνάντηση ήταν δεκάδες δημοσιογράφοι και μιλώντας μεταξύ τους ο Σάκης είπε στο δημοφιλή Σέρβο συνθέτη και τραγουδιστή ότι το 2004 έπρεπε να είχε κερδίσει το "Lane Moje". Παράλληλα εξέφρασε και τη λύπη του που δεν πρόλαβε να δει τριγυρίσει το Βελιγράδι αλλά υποσχέθηκε πως θα ξαναπάει σύντομα.

Ο Zeljko που είναι γνωστός για τις συνεργασίες του με Έλληνες καλλιτέχνες (όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη) αλλά και για την αγάπη του για τη χώρα μας θύμησε στον Σάκη την εμπειρία του με τη Jovana πέρυσι ως οικοδεσπότες του διαγωνισμού κάτι που είχε κάνει και ο Σάκης με τη Μαρία Μενούνος το 2006 στην Αθήνα.

www.mad.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: