Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Mε τέσσερις χώρες συνεχίζει ο Σάκης το promo tour!

Από την Κυριακή 29 Μαρτίου ως τις 5 Απριλίου θα διαρκέσουν τα συνεχόμενα ταξίδια του Σάκη Ρουβά σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για την προώθηση της ελληνικής συμμετοχής στην φετινή Eurovision. Ολλανδία, Βέλγιο, Ουκρανία και Ρωσία θα "κουνηθούν" στους ρυθμούς του "This is our night"!

Στo "Life and cooking", το μεγαλύτερο τηλεοπτικό show της Ολλανδίας θα εμφανιστεί ο Σάκης Ρουβάς κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στο Άμστερνταμ. Ακόμα, θα δώσει συνέντευξη στην "De Telegraaf" αλλά και σε άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ στις 31 θα βρεθεί στις Βρυξέλλες. Μεταξύ άλλων, ο Σάκης Ρουβάς θα πάει στο κτίριο του ΕΟΤ και θα πάρει μέρος σε μια βραδιά αφιερωμένη στους Έλληνες ομογενείς του Βελγίου και φυσικά θα δώσει συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα.

Στην Ουκρανία με την Άνι Λόρακ

Στις 2 Απριλίου, ο Σάκης Ρουβάς θα βρίσκεται στο Κίεβο της Ουκρανίας για την προώθηση του ελληνικού τραγουδιού και θα κάνει κοινή φωτογράφιση για το περιοδικό "HELLO" μαζί με την Άνι Λόρακ, που πέρυσι πήρε την 2η θέση στην Eurovision. Παράλληλα θα εμφανιστεί στο διάσημο τηλεοπτικό show "Savik Shuster", αλλά και σε ειδική εκπομπή του μουσικού καναλιού Μ1, όπου μαζί θα παρουσιάσει το βίντεο κλιπ του "This is our night", μαζί με την Ουκρανή σκηνοθέτρια, Κάτια Τσάρικ, που υπογράφει το αποτέλεσμα. Το ίδιο βράδυ ο Σάκης Ρουβάς είναι καλεσμένος στο πάρτυ του περιοδικού "Marie Claire".

Βραβείο στο Κρεμλίνο από τους Αρμένιους

Στις 4 Απριλίου, ο Έλληνας τραγουδιστής θα βρεθεί στη Μόσχα και θα παραλάβει μαζί με άλλες προσωπικότητες, ειδικό βραβείο από επιτροπή Αρμενίων.
ert

Δεν υπάρχουν σχόλια: