Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Κοσμοσυρροή για το Σάκη στο FxRally Κύπρου!

Με την εντυπωσιακή παρουσία του Σάκη Ρουβά και τη συναυλία που ακολούθησε, πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση του FxPro Ράλλυ Κύπρου στο κλειστό στάδιο «Σπύρος Κυπριανού» της Λεμεσού.
Το στάδιο κατακλύστηκε από χιλιάδες άτομα που ήρθαν να παρακολουθήσουν από κοντά την εντυπωσιακή τελετή έναρξης του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος που φιλοξενεί η Κύπρος και να απολαύσουν τη συναυλία του Σάκη, ο οποίος ενέταξε την Κύπρο στην ευρωπαϊκή περιοδεία του για την προώθηση του τραγουδιού του στη Eurovision.την εκκίνηση του FxPro Ράλλυ Κύπρου έδωσε μαζί με το Σάκη Ρουβά, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάριος Καρογιάν.
Ο Σάκης Ρουβάς πραγματοποίησε εντυπωσιακή είσοδο στο κατάμεστο στάδιο και υπό τις ιαχές των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού εμφανίστηκε ως συνοδηγός στο Citroen C4 του παγκόσμιου πρωταθλητή Σεμπάστιαν Λεμπ. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων και χιλιάδες φίλαθλοι παρακολούθησαν την αναχώρηση των 32 πληρωμάτων που συμμετέχουν στο Ράλλυ Κύπρος, τρίτο αγώνα του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλλυ.

ert

Δεν υπάρχουν σχόλια: