Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Γεωργούλης- Σολωμού: Ένας έρωτας (ξανά)γεννιέται!

Στον παράδεισο της παλιάς τους αγάπης ζουν εδώ και ένα μήνα ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μαρία Σολωμού. Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά την πρώτη φορά που είχαν σχέση, δεν μπορούν πια να κρύψουν ότι είναι ξανά μαζί.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν σπούδαζαν στη σχολή υποκριτικής Ίασμος το 1997, την εποχή που η σχολή βρισκόταν υπό τη διεύθυνση του μεγάλου ηθοποιού Βασίλη Διαμαντόπουλου, και ο Αλέξης είχε σχέση με μια άλλη συμφοιτήτριά του. Το 2001 ήταν που το νεόκοπο τότε ζευγάρι επιλέχθηκε από το σκηνοθέτη Νίκο Περράκη για να αναλάβει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας Η φούσκα. Όταν η ταινία έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2001, όχι μόνο δεν πέρασαν απαρατήρητες οι ερωτικές σκηνές ανάμεσά τους, αλλά και συζητήθηκαν ιδιαίτερα.

Ταίριαζαν πολύ, είχαν κοινούς φίλους, τους άρεσαν τα ίδια πράγματα και είχαν την ίδια κοσμοθεωρία σχετικά με την προσωπική τους ζωή: «Δεν αφορά κανέναν η ζωή μας, είναι δική μας». Δεν είναι λίγες οι περιγραφές των ανθρώπων που τους έζησαν από κοντά, που μιλούν για ένα φλογερό έρωτα με σκηνές ζηλοτυπίας και ένα άσβεστο πάθος ανάμεσά τους. Ήταν αχώριστοι, μέχρι που ξαφνικά ήρθε το τέλος. Σταμάτησαν να συναντιούνται και να επικοινωνούν, δεν βρίσκονταν με τις παλιές παρέες τους και δεν συνεργάστηκαν ποτέ ξανά, ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση.

Κανένας από τους δύο δεν επιβεβαιώνει το προφανές και για άλλη μια φορά φροντίζουν να κρατούν μακριά από τα φώτα τις ιδιωτικές τους στιγμές. Το ότι περνούν όμως πολλές ώρες μαζί δεν κρύβεται. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι η Μαρία επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά το σπίτι του Αλέξη στο Χολαργό αυτή την περίοδο που εκείνος έχει επιστρέψει από την Αμερική, και αρκετά βράδια πίνουν το ποτό τους στο μπαρ Tease, στην περιοχή Παπάγου, το αγαπημένο στέκι του ηθοποιού. Άλλωστε, δεν θα μπορούσαν να μείνουν μαζί στο δικό της σπίτι, αφού εκείνη μένει με το γιο της. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες έκαναν και κάποιες κοινές εμφανίσεις σε διάφορες εκδηλώσεις και καλέσματα συναδέλφων τους. Μάλιστα, κάθε φορά που αντιλαμβάνονται παρουσία φωτογράφου, απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον, ώστε να μην προκαλέσουν σχόλια με κάποια πόζα που πιθανόν να αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο φίλοι, αλλά ο έρωτάς τους έχει αναζωπυρωθεί.

Περισσότερα από το ΟΚ! που κυκλοφορεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: