Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Promo στο Κίεβο

Με την αποκλειστική παρουσίαση του βίντεο κλιπ του "This is our night", στο ουκρανικό μουσικό κανάλι Μ1, συνεχίζει ο Σάκης Ρουβάς το promo tour του. Μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσία του σε Βέλγιο και Ολλανδία, ο Έλληνας τραγουδιστής τραβάει όλα τα βλέμματα και στο Κίεβο!

Μαζί με την σκηνοθέτρια του βίντεο κλιπ, Κάτια Τσάρικ, ο Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί στο μουσικό κανάλι Μ1 για να παρουσιάσει αποκλειστικά το βίντεο του τραγουδιού και να μιλήσει για την εμπειρία της συνεργασίας του με τη γνωστή σκηνοθέτρια. Αμέσως μετά, ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανιστεί στο MTV της Ουκρανίας, όπου θα παρουσιάσει το ελληνικό τραγούδι και το βράδυ είναι καλεσμένος στο πάρτυ του διεθνούς περιοδικού "Marie Claire".

Σάκης και Άνι Λόρακ
Σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο Κίεβο, ο Σάκης Ρουβάς έχει μαζί του την πολύ γνωστή Ουκρανή τραγουδίστρια, Άνι Λόρακ, η οποία πέρυσι έλαβε την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision. Σάκης και Άνι έδωσαν αρκετές κοινές συνεντεύξεις και φωτογραφήθηκαν για πολύ γνωστά περιοδικά, μιλώντας για την εμπειρία της συμμετοχής τους στον διαγωνισμό, αλλά και για την φετινή μουσική "περιπέτεια" του "This is our night"! Επίσης παραβρέθηκαν στο πάρτυ της "HELEN MARLENE", παρουσία πολλών προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό κόσμο της Ουκρανίας.

Με τη Svetlana Loboda

Ο Σάκης Ρουβάς είχε θερμή συνομιλία και με την Svetlana Loboda, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "Be my Valentine". Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν και μίλησαν για την Eurovision, αλλά και για την ως τώρα φετινή εμπειρία τους, στον δρόμο προς τη Μόσχα.

Το Σάββατο στη Μόσχα

Το Σάββατο, ο Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί στη Μόσχα, όπου θα εμφανιστεί στα περίφημα "TASHIR AWARDS", που διοργανώνει η αρμένικη κοινότητα και θα βραβευθεί σε μια εκδήλωση, που στο παρελθόν έχουν παραβρεθεί η -αρμένικης καταγωγής- Cher, αλλά και ο Julio Inglesias.

ert

Ο Σάκης λιγό πριν φύγει από το Βέλγιο παραχώρησε μια συνέντευξη, δείτε το:

Δεν υπάρχουν σχόλια: