Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Γλέντι α λα ελληνικά για τη Nia Vardalos!

Επέστρεψε στις ρίζες της, πήρε βραβείο από τον υπουργό Πολιτισμού, έφαγε εκλεκτούς μεζέδες και γλέντησε α λα ελληνικά, παρέα με τον Remos, μέχρι τα ξημερώματα! Η Νία Βαρντάλος ήρθε στην Αθήνα για την παγκόσμια πρεμιέρα της καινούργιας της ταινίας «Ερωτας α λα ελληνικά» και... αλώνισε όλη την Αθήνα, «πακέτο» με τον συμπρωταγωνιστή της Αλέξη Γεωργούλη. Το γλέντι άναψε για τα καλά στον Αντώνη Ρέμο, όπου βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής και διασκέδασαν με το... greek way και μεγάλη παρέα. Φορώντας ένα φόρεμα γεμάτο στρας η Ελληνοκαναδή ηθοποιός ξεχώριζε από μακριά σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του «Αθηνών Αρένα». Μάλιστα, έχοντας προφανώς πολύ καιρό να βρεθεί σε ελληνικό χώρο διασκέδασης, η Νία θυμήθηκε τι εστί Athens by night και αφού το «έτσουξε» λιγάκι παραπάνω, άρχισε να βαράει παλαμάκια και να φωνάζει «όπα»! Ο ενθουσιασμός της, δε, στο πρόσωπο του Αντώνη Ρέμου ήταν έκδηλος, ενώ σιγοτραγουδούσε κιόλας μερικές από τις γνωστές επιτυχίες του. Ο Αλέξης, από την πλευρά του, ως γνήσιος Ελληνας γλεντζές, την έραινε διαρκώς με λουλούδια και τσούγκριζε το ποτήρι της λέγοντας «στην υγειά μας». Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της ταινίας «Ερωτας α λα ελληνικά» έχει «δέσει» για τα καλά και αυτό φάνηκε το βράδυ που διασκέδασαν μαζί. Η Νία είχε συνεχώς την προσοχή της στραμμένη στον Αλέξη κι έδειχνε γοητευμένη από το χιούμορ του! Η παρέα έμεινε στο κέντρο της οδού Πειραιώς μέχρι τα ξημερώματα. Η Νία έδειξε εντυπωσιασμένη και από το glamorous show των ακροβατών.

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

Τις ώρες που προηγήθηκαν του τρελού γλεντιού της Νία Βαρντάλος στον Αντώνη Ρέμο έλαβε χώρα η επίσημη πρώτη του νέου φιλμ που υπογράφει η ομογενής (από τα Καλάβρυτα και τους Μολάους) ηθοποιός, φιλοδοξώντας να επαναλάβει την επιτυχία του αξεπέραστου «Γάμος α λα ελληννικά». Η πρεμιέρα έγινε στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη στο Μέγαρο Μουσικής. Πρόκειται για μια κωμωδία γυρισμένη στην Ελλάδα, σε ένα πλήθος αρχαιολογικών χώρων όπως η Ακρόπολη και οι Δελφοί, στην οποία η Νία πρωταγωνιστεί στο ρόλο μιας ξεναγού έχοντας δίπλα της τον Ρίτσαρντ Ντρέιφους και τον δικό μας Αλέξη Γεωργούλη. Στην πρεμιέρα εμφανίστηκε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος τίμησε τη Βαρντάλος με ειδικό βραβείο για τη συνεισφορά της στην προβολή του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό.

ΔΕΙΠΝΟΣ (ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΚΡΑΣΙ) ΣΤΙΣ «7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ»


Το Athens by night για τη Νία Βαρντάλος συνεχίστηκε το επόμενο -των μπουζουκιών- βράδυ, αλλά σε πιο ήρεμους τόνους. Η διάσημη ηθοποιός προτίμησε ένα ήσυχο δείπνο με φίλους. Πάντα μαζί με τον Αλέξη, επισκέφτηκε το εστιατόριο «7 Θάλασσες» στο Κολωνάκι. Στη συντροφιά της Ελληνοκαναδής σταρ ήταν ακόμη οι γονείς της και κάποιοι από τους συντελεστές του φιλμ που βρέθηκαν στην Αθήνα. Η συντροφιά γεύτηκε ελληνικά φαγητά και ήπιε άφθονο κρασάκι. Οίνος ευφραίνει καρδίαν, που λένε. Μετά την πρεμιέρα της Αθήνας, η Νία και ο Αλέξης θα ταξιδέψουν ανά την υφήλιο για το promotion της ταινίας. Αντε, μαζί και στα Οσκαρ!

Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: