Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Έλλη Κοκκίνου: Με τον Αλέξανδρο στο σούπερ μάρκετ


Mπορεί το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η Έλλη Κοκκίνου να έκανε πρεμιέρα στο Romeo, φορώντας σέξι δημιουργίες, και να καταχειρο­κροτήθηκε απ' όσους βρίσκονταν εκεί, αλλά το μεσημέρι του Σαββάτου μεταμορφώθηκε ξανά στη μαμά, σύζυγο και νοικοκυρά Έλλη - το ρόλο που έχει λατρέψει από πέρσι.

Με το γιο της Αλέξανδρο, που έχει ήδη συμπληρώσει τους πρώτους δέκα μήνες της ζωής του και χωρίς να συνοδεύε­ται από τη μητέρα της, η τραγουδίστρια, αμακιγιάριστη και με sport casual look, οδήγησε το τζιπ της με προορισμό ένα από τα μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ της Άνω Γλυφάδας, που απείχε μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της οικογέ­νειας Βασιλειάδη. «Δεν σταματούσαν να παίζουν και να γελάνε» λέει υπάλληλος του καταστήματος.

Τα ψώνια με το γιο της είναι μια αγαπημένη συνήθεια της Έλλης, είτε στο σούπερ μάρκετ είτε στα καταστήματα της Γλυφάδας. Το μήνα που προηγήθηκε, επειδή είχε τις πρόβες και γενικότερα την προετοιμασία για την έναρξη των εμφα­νίσεών της στο Romeo, προσπαθούσε να αφιερώνει όσο πε­ρισσότερο χρόνο μπορούσε στο παιδί της.

Την Κυριακή, αν και το ίδιο βράδυ δούλευε, αφιέρωσε την ημέρα στον Αλέξανδρο και στον Παναγιώτη Βασιλει­άδη, ζώντας όμορφες οικογενειακές στιγμές. «Είναι πολύ χαρούμενη που πραγματοποίησε τελικά στο Romeo το πρόγραμμα που φανταζόταν. Της αρέσει πολύ που άλλαξε το κόνσεπτ του μαγαζιού και η διακόσμηση. Θέλει να ξε­σηκώσει τις καλοκαιρινές νύχτες της Αθήνας, έχει πολλή όρεξη και κέφι και είναι απόλυτα ικανοποιημένη και από το αποτέλεσμα της δισκογραφικής δουλειάς της, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού» περιγράφει συνεργάτης της Έλλης.

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: