Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Παπαρίζου- Μαυρίδης: Ο Τόνυ πιάστηκε στα χέρια για χάρη της!

Μια απρόβλεπτη νύχτα έζησαν την Παρασκευή η Έλενα Παπαρίζου και ο σύντροφός της, Τόνυ Μαυρίδης. Αμέσως μετά την προτελευταία της εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός, η Ελληνίδα σταρ πήγε με τον αγαπημένο της στο club Venue, όπου εργάζεται ως μπάρμαν ο αδερφός της, Ντίνος Παπαρίζος.

Το ζευγάρι μπήκε από την κρυφή είσοδο του club, που χρησιμοποιούν μόνο οι VIP πελάτες, και κατευθύνθηκε στο μπαρ που βρισκόταν ο Ντίνος. Καθώς η Έλενα μιλούσε με τον αδερφό της, ένας άλλος νεαρός πελάτης, που, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχε πιει λίγο παραπάνω, έσπρωξε τη διάσημη τραγουδίστρια θέλοντας να παραγγείλει ποτό. Η Έλενα τότε του ζήτησε να προσέχει και εκείνος άρχισε να τη βρίζει χυδαία! Ο Τόνυ τότε παρενέβη θέλοντας να υπερασπιστεί τη γυναίκα του (έτσι την αποκαλεί πάντα) αλλά ο νεαρός έγινε ακόμα πιο επιθετικός, με αποτέλεσμα ο Τόνυ να τον σπρώξει ζητώντας του να φύγει. Εκείνος, όμως, τον έσπρωξε με ακόμη περισσότερη δύναμη και τότε ο 38χρονος μουσικός τον γρονθοκόπησε! Αμέσως μετά μπήκαν στη μέση οι άνθρωποι του club για να τους χωρίσουν και το διάσημο ζευγάρι αποχώρησε από το μαγαζί (λεπτομέρεια: ο Τόνυ δεν πίνει καθόλου αλκοόλ εξαιτίας ενός προβλήματος που είχε αντιμετωπίσει πρόσφατα με την υγεία του).

Τελικά, ο καβγάς είχε αίσιο τέλος: οι δύο άντρες επικοινώνησαν τηλεφωνικά την επόμενη μέρα και μάλιστα κανόνισαν να συναντηθούν για να δώσουν τα χέρια και να αφήσουν για πάντα πίσω τους την κακή στιγμή, αφού ο νεαρός κατάλαβε το λάθος του.

Αυτές τις μέρες η Έλενα κάνει εντατικές πρόβες, καθώς στις 30 Απριλίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της στο Thalassa People's Stage. Μαζί της θα είναι οι Stavento.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: