Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Σάκης-Κάτια: Οι πρώτες διακοπές με την κόρη τους

Ήταν το πρώτο Πάσχα μαζί με την κόρη τους. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυ­γούλη επέλεξαν για μία ακόμη χρονιά το πολυτελές resort Porto Elounda στην Κρήτη για τις πρώτες πασχαλινές διακοπές τους μαζί με την πέντε μηνών κόρη τους. Από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης η Κάτια Ζυγούλη, συνοδευ­όμενη από ένα φιλικό ζευγάρι, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του resort, ενώ το βράδυ της ίδι­ας ημέρας, ερχόμενος από την Ισπανία, έφτασε μέσω Αθήνας με άκρα μυστικότητα και ο Σά­κης Ρουβάς.

Η σουίτα με εξαιρετική θέα που επέλεξε το ζευ­γάρι για τη διαμονή του βρισκόταν σε πολύ δια­κριτικό σημείο του Porto Elounda, δίπλα στο spa του resort, αφού σκοπός τους ήταν να αποφύ­γουν τα αδιάκριτα βλέμματα και να απολαύσουν ήρεμα και ξένοιαστα τις ολιγοήμερες διακοπές τους μαζί με την κόρη τους.

«Η μπέμπα ήταν πάρα πολύ ήσυχη και χαμο­γελούσε διαρκώς στον μπαμπά και τη μαμά της» περιγράφει ένοικος και συνεχίζει: «Δεν την άφη­σαν λεπτό από κοντά τους, έπαιζαν, γελούσαν και φαίνονταν να περνούν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους». Μπορεί βέβαια τις ελάχι­στες στιγμές που δεν είχαν μαζί τους τη μικρή, τη φροντίδα της να αναλάμβανε η Βρετανίδα ντα­ντά που συνόδευε το ζευγάρι, αλλά όλοι όσοι τους είδαν από κοντά είχαν να σχολιάσουν την τρυφερότητα που έδειχναν στη μονάκριβη κόρη τους.

Το ζευγάρι με ιδιαίτερη διακριτικότητα (αν και όλοι οι παρευρισκόμενοι σχολίαζαν την κομψότητά τους) παρακολούθη­σε, με άσπρα κεριά στο χέρι, την Αναστάσιμη Λειτουργία στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία -η μικρή παρέμεινε στη σουίτα με την νταντά της- και αμέσως μετά συνέχισαν με το παραδο­σιακό δείπνο. Την Κυριακή του Πάσχα όλοι μαζί συμμετείχαν στο πασχαλινό γλέντι που είχε διορ­γανωθεί στις εγκαταστάσεις του Porto Elounda και δεν έκρυβαν τη χαρά τους για τις μοναδικές στιγμές οικογενειακής γαλήνης και ευτυχίας που τόσο είχαν ανάγκη να ζήσουν.

Το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα, με πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, η οκογένεια Ρου­βά επέστρεψε στην Αθήνα. Η Κάτια με τη μικρή βρήκαν και πάλι τους καθημερινούς ρυθμούς τους στο σπίτι στο Νέο Βουτζά, ενώ ο Σάκης τρεις ημέρες μετά επιβιβάστηκε και πάλι στο αεροπλάνο με προορισμό το Λονδίνο, για τις τελευταίες πρόβες πριν από το μεγάλο τελικό της Eurovision. Έχοντας στο πλευρό του τον Φωκά Ευαγγελινό, που, όπως λένε αυτοί που ξέρουν, έχει ετοιμάσει μια εξαιρετική χορο­γραφία έκπληξη, ο τραγουδιστής με πειθαρχία πρωταθλητή τελειοποίησε το τελικό αποτέλε­σμα με εντατικές πρόβες, ώστε αυτό που θα παρουσιάσει στις 14 Μαΐου στη Μόσχα να μην αφήσει κανέναν (τηλε)θεατή ασυγκίνητο.

Περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: