Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1


Ο ΑΝΤ1 με δελτίο τύπου ανακοίνωσε την συνεργασία του με την Μαρία Χούκλη που ανέλαβε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

Ο ΑΝΤ1 εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Μαρία Χούκλη. Μετά από πολυετή θητεία στην τηλεόραση, η καταξιωμένη δημοσιογράφος ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και σύντομα θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα στην ενημέρωσή μας καθημερινά στις 8 το βράδυ.

Η ίδια με αφορμή την νέα συνεργασία της δήλωσε τα ακόλουθα: "Η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1 αποτελεί μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Είναι ένα νέο ξεκίνημα, μία ακόμα πρόκληση, στην οποία ανυπομονώ να ανταποκριθώ και τη βλέπω με μεγάλο ενθουσιασμό".

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλλης, καλωσόρισε τη Μαρία Χούκλη λέγοντας: "Είναι μεγάλη μας χαρά να ενισχύουμε το δυναμικό μας με μία δημοσιογράφο με τόσο μεγάλη πείρα. Είμαι βέβαιος ότι η Μαρία Χούκλη, με το κύρος και την αξιοπιστία που τη χαρακτηρίζουν, θα προσφέρει πολλά και θα συνδράμει καθοριστικά στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο ΑΝΤ1 για ένα νέο Δελτίο Ειδήσεων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: