Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Πρεμιέρα το Σάββατο για το "LifeStyle"

Ανατροπές, ειδήσεις, νέα, επικαιρότητα, σχόλια, ατζέντα, χιούμορ, προτάσεις! Όλα θα τα βρείτε στο LifeStyle, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στο ALTER!

Η Δέσποινα Καμπούρη σας δίνει το εισιτήριο για να δείτε την χαρούμενη πλευρά της ζωής.

«Προτιμώ να με λένε εμπαθή, προκλητική, αντιπαθητική παρά να είμαι δήθεν». Τάδε έφη Ελεονώρα Μελέτη. Γιατί της αρέσει η Ευγενία Μανωλίδου; Υπήρξε κόντρα με την Χριστίνα Λαμπίρη; Τι έλεγε το μήνυμα που έστειλε στην Τατιάνα Στεφανίδου;
H Δέσποινα Καμπούρη συνάντησε την Ελεονόρα και της απάντησε σε όλα!

Αποκλειστικά, ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς μας κάνει ποδαρικό στο LifeStyle! Λίγο πριν το νέο του επαγγελματικό βήμα, μιλάει στην κάμερα της εκπομπής μας. Είναι γουρλής και μας εύχεται καλή επιτυχία!!!

Η ζωή της άλλαξε! Οι δυσκολίες ξεπεράστηκαν. «Κάποτε δεν γελούσα καθόλου, τώρα γελάω! Δεν έκανα όνειρα, τώρα ονειρεύομαι». Η Νένα Χρονοπούλου, πιο αυθόρμητη και πιο ειλικρινής από ποτέ, ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για την σχέση της με τον Τάσο Μητρόπουλο αλλά και τον ένα και μοναδικό γιο της, τον Χρήστο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι τα πιο hot πρόσωπα. Όλοι μιλούν γι' αυτούς αλλά και οι δυο μίλησαν στο LifeStyle! Είναι τελικά ερωτευμένη η Ζέτα; Πεταχτήκαμε μέχρι την Πάτρα και σας φέραμε πίσω πολλά και σπαρταριστά.

Τι έκανε χθες το βράδυ η Demi Moore; Τι σκεφτόταν η Άννα Βίσση όταν περπατούσε στην Νέα Υόρκη; Πως είναι η lady Gaga όταν κοιμάται; Οι απαντήσεις στον διαδυκτιακό τόπο του Twitter. Θα εκπλαγείτε!

Τέλος, η ατζέντα του LifeStyle. Φαγητό, cinema, μουσική και εναλλακτικές προτάσεις για να περνάμε καλύτερα στην πόλη μας!

Γιατί LifeStyle. γιατί η ζωή είναι ωραία!

Κάθε Σάββατο στις 21:00 στο ALTER!

Παρουσίαση: Δέσποινα Καμπούρη

Επιμέλεια εκπομπής: Σοφία Σιδέρη

Δημοσιογραφική Ομάδα: Βίκη Αλεξανδροπούλου, Ισαβέλλα Κούτση, Θοδωρής Σταθόπουλος, Παναγιώτης Τάτσης
Styling: Ναnela

Δεν υπάρχουν σχόλια: