Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Πρεμιέρα αύριο για το "Κους-Κους"

Πρεμιέρα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 13:15

«Κους-κους το μεσημέρι»
Ανανεωμένο και τη νέα τηλεοπτική χρονιά

Για 6η χρονιά, η επιτυχημένη εκπομπή του Alpha «Κους - Κους το μεσημέρι» έρχεται στη συντροφιά μας και ανατρέπει τα τηλεοπτικά δεδομένα!

Αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, καυτές και επίκαιρες ειδήσεις, νέα από το λαμπερό κόσμο της showbiz, ζωντανές συνδέσεις με πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν, άμεση καταγραφή γεγονότων που θα προκαλέσουν συζητήσεις.
Τη φετινή χρονιά, το «Κους – κους το μεσημέρι» θα «αγγίξει» τα πιο ενδιαφέροντα θέματα την ώρα που συμβαίνουν και εξελίσσονται.
Η αγαπημένη μας εκπομπή όμως θα ανοίξει και μια νέα πόρτα επικοινωνίας με τους τηλεθεατές οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν πάνω σε θέματα που μας απασχολούν.
Η εκπομπή που ξεκίνησε με την Κατερίνα Καραβάτου και σημειώνει μεγάλη επιτυχία, η εκπομπή που επί έξι χρόνια πρωτοτύπησε και δε δίστασε να ανοίξει νέους δρόμους στα τηλεοπτικά δρώμενα, θα καινοτομήσει και φέτος!
Η Κατερίνα Καραβάτου, με την ευγένεια, την εμπειρία και το ταλέντο της θα κρατά καθημερινά τους τηλεθεατές σε εγρήγορση!
Η δυνατή ομάδα που στηρίζει και υποστηρίζει την εκπομπή είναι ο Νάσος Γουμενίδης, η Ρούλα Χάμου, ο Δημήτρης Παπανώτας , ο Θανάσης Κουμπαρούδης και η Βάσω Κολλιδά.
Στην καθημερινή τους παρέα θα είναι επίσης καλεσμένοι από όλους τους χώρους για να εκφράσουν την άποψη τους, θετική ή αρνητική, για πρόσωπα, πράγματα και γεγονότα.

«Κους – Κους το μεσημέρι» και τη νέα τηλεοπτική χρονιά με κατεύθυνση άκρως αποκαλυπτική και ενημερωτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: