Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Έλενα Παπαρίζου: «Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του»

Στη Ρούλα Χάμου από το «Κους Κους το μεσημέρι» μίλησε η Έλενα Παπαρίζου για τα περιττά κιλά της και το πώς αισθάνεται με την εμφάνισή της, την οικονομική κρίση αλλά και την έφοδο του ΣΔΟΕ στη συναυλία της.

«Το πιο σημαντικό για τον κάθε άνθρωπο είναι να νιώθει καλά με τον εαυτό του. Σημασία έχει το ποιοι είμαστε και όχι το τι γράφει μια ζυγαριά», είπε η Έλενα όταν ρωτήθηκε για το τι έχει να σχολιάσει σχετικά με όσα ακούγονται για τα κιλά της και συμπλήρωσε: «Έχω κουραστεί να απαντάω στην ίδια ερώτηση. Έχω δηλώσει πάρα πολλές φορές το ίδιο πράγμα. Ότι κάποιος μπορεί να είναι παχύσαρκος, δεν σημαίνει ότι αυτό συμβαίνει μόνο γιατί τρώει, μπορεί να είναι εξαιτίας κάποιου προβλήματος υγείας». Τόνισε μάλιστα πως όσα ακούγονται δεν την πληγώνουν: «Προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου τι λένε τα media -γιατί βάζω ή χάνω κιλά- ούτε απολογούμαι».

Στη διάρκεια της κουβέντας όμως αναφέρθηκαν και στην ελληνική οικονομία, αφού η Έλενα έχει βιώσει παρόμοια οικονομική κρίση στη Σουηδία. «Νομίζω ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην κατάσταση που βρίσκεται, εξαιτίας λάθος χειρισμών. Οι υπεύθυνοι το γνώριζαν από νωρίς, γιατί το πρόβλημα προϋπήρχε», ενώ συμπλήρωσε: «Μια παρόμοια κρίση είχε περάσει και η Σουηδία. Θυμάμαι έντονα τους γονείς μου να είναι πανικόβλητοι για το τι θα κάνουν με τα εστιατόρια. Βέβαια η κρίση στη Σουηδία 4-5 χρόνια αργότερα ξεπεράστηκε. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην έφοδο που έκαναν οι εφοριακοί του ΣΔΟΕ στη συναυλία της με τους Onirama στο Ληξούρι: «Καλά κάνουν οι εφοριακοί και κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους. Έτσι πρέπει να γίνεται. Το πιο σημαντικό όμως είναι να μάθουμε πως ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια: