Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Αύριο η πρεμιέρα του X FACTOR!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/10 στις 21:00
Δείτε με τα μάτια σας ποιοι το ‘Χουν στις AUDITIONS του Χ FACTOR!

Το φαινόμενο X FACTOR επιστρέφει για τρίτη σεζόν αυτή την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου και συνεχίζει τη μεγάλη του αναζήτηση, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 9 το βράδυ.

Το talent show που κατέκτησε την κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης και στην καρδιά των Ελλήνων, μας χάρισε πέρυσι ανεπανάληπτες στιγμές. Παράλληλα, έκανε το όνειρο πραγματικότητα για 8 νέους καλλιτέχνες: ο Σταύρος, η Ήβη, οι Pale Faces, η Ελένη, ο Νικηφόρος, οι 48 Ώρες, η Πωλίνα και η Ελευθερία ξεκίνησαν το ταξίδι τους στη δισκογραφία κι έχουν ήδη στο ενεργητικό τους μεγάλα hits, συνεργασίες με διάσημους τραγουδιστές και πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα!

Φέτος το Χ FACTOR είναι πάλι εδώ και ψάχνει μόνο τους καλύτερους στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κύπρο και τη Νέα Υόρκη… Περισσότερα από 15.000 ταλέντα από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια της Αμερικής διεκδίκησαν μια θέση στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό της παγκόσμιας τηλεόρασης. Ο Γιώργος Λεβέντης, o Γιώργος Θεοφάνους, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Νίκος Μουρατίδης , οι έμπειροι κριτές του X FACTOR, έφτασαν μέχρι τη Νέα Υόρκη, για να επιλέξουν τους καλλιτέχνες που το Χουν!

Δίπλα στους υποψηφίους βρίσκονταν ο Γιώργος Λιανός και η Μαίρη Συνατσάκη, για να τους μιλήσουν, να τους εμψυχώσουν και να μας τους παρουσιάσουν!

Ποιοι θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό; Δείτε τα σημαντικότερα στιγμιότυπα από όλη τη διαδικασία των Auditions συγκεντρωμένα σε 8 εκπομπές.
Οι 80 καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν (20 από κάθε κατηγορία), θα λάβουν μέρος στο X FACTOR BOOT CAMP. Από εκεί θα πάρουν την "πρόκριση" 8 υποψήφιοι από κάθε κατηγορία. Στη συνέχεια, οι κριτές θα μάθουν ποια κατηγορία αναλαμβάνει να μανατζάρει ο καθένας και θα επιλέξουν από τους 8 υποψηφίους τους 4 που θα αποτελούν την ομάδα τους (ΤΗΕ Χ FACTOR JUDGES HOUSE). Από εκεί και πέρα ξεκινούν τα LIVE του X FACTOR, πάντα με παρουσιαστή τον No 1 Έλληνα pop star, Σάκη Ρουβά. Kαι η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει…

Το επόμενο αστέρι του ελληνικού τραγουδιού είναι και φέτος στον ΑΝΤ1 και περιμένει εσάς να το αναδείξετε! Ραντεβού στον ΑΝΤ1 από την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 9, για να ζήσετε κι εσείς τη μοναδική εμπειρία του Χ FACTOR.

Δεν υπάρχουν σχόλια: