Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

MTV 2010 Europe Music Awards - Ψήφισε τον αγαπημένο σου Έλληνα καλλιτέχνη!

H ψηφοφορία ξεκίνησε!

Ψηφίζοντας τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη, μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, μπορείτε εσείς να επιλέξετε ποιος θα πάει σπίτι του με ένα βραβείο EMA 2010. Μη τους απογοητεύσετε!

Μπορείτε τώρα να ψηφίσετε για την αγαπημένη σας Ελληνική συμμετοχή, η οποία θα διαγωνιστεί για τον τίτλο του Best European Act.

Οι ελληνικές συμμετοχές είναι:

Σάκης Ρουβάς Ο Σάκης Ρουβάς έχει 20 κορυφαία σε πωλήσεις albums και DVDs, 20 μουσικά βραβεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και μια σειρά από πρωτοποριακά, ξεχωριστά και σχεδόν πάντα sold out live shows.

Μέλιsses Οι Μέλισσες έχουν ταρακουνήσει την εγχώρια pop σκηνή με τον φρέσκο ήχο τους, τις στυλάτες εμφανίσεις τους και τα cool, μινιμαλιστικά τους videos. Το ντεμπούτο τους album λέγεται "Μυστικό", κυκλοφόρησε τον Μάρτιο και έχει ήδη βγάλει και ένα δεύτερο hit, το single "Κινέζος".

Μύρωνας Στρατής Το δεύτερο album του Μύρωνα Στρατή με τίτλο "Τώρα Είν` Αλλιώς" με το single "Πάνω Απ` Όλα" ήταν η αφορμή για να γίνει το νέο αστέρι της ελληνικής pop! Κυκλοφόρησε δυο ακόμα singles, "Πριν Μας Δει Κανείς" και "Όχι Εγώ" και εγκαινίασε την περιοδεία του Φίλιππου Πλιάτσικα.

Stavento Οι Stavento είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκρότηματα της ελληνικής hip hop/pop σκηνής.To single "Σαν Έρθει Η Μέρα" με την συμμετοχή της νεαρής pop star, Ήβη Αδάμου, έγινε τεράστια επιτυχία. Οι Stavento ήταν υποψήφιοι και στα EMA 2008, στην κατηγορία "Best Greek Act".

Vegas Οι Vegas είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα, πρωτοεμφανιζόμενα συγκροτήματα στην εγχώρια pop/r`n`b μουσική. Τα δυο του singles "Ήρθε η Στιγμή","Τους Πονάει" μπήκαν κατευθείαν στο top ten του ελληνικού ραδιοφωνικού chart και έμειναν εκεί για 12 εβδομάδες το καθένα!

Ψηφίστε τώρα στο mtvema.com!

Δεν υπάρχουν σχόλια: