Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ: TOP CHEF

H NANTIA ΜΠΟΥΛΕ παρουσιάζει το top cooking show της ελληνικής τηλεόρασης το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ

Κριτική επιτροπή οι:

ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΕΣΚΙΑΣ,

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΡΑΣΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΡΒΕ ΠΡΟΝΖΑΤΟ


Η Νάντια Μπουλέ θα είναι η οικοδέσποινα του διάσημου cooking show TOP CHEF. Από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, θα "σερβίρει" στους Έλληνες τηλεθεατές ό,τι πιο… νόστιμο έχουν δει στην ελληνική τηλεόραση, κάθε Σάββατο στις 9 το βράδυ.

Το επιτυχημένο αμερικανικό πρόγραμμα που φέτος βραβεύτηκε με το ΕΜΜΥ Καλύτερου Τηλεοπτικού Διαγωνισμού Reality, έρχεται στην Ελλάδα για να μας ξεναγήσει στον γοητευτικό αλλά και απαιτητικό κόσμο της υψηλής γαστρονομίας φέρνοντας αντιμέτωπους 16 επαγγελματίες σεφ.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι μαγειρεύουν υπέροχα! Έχουν σπουδάσει την τέχνη της δημιουργικής κουζίνας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και είναι όλοι έμπειροι και ταλαντούχοι σεφ. Μάλιστα οι περισσότεροι έχουν ήδη επιτυχημένη καριέρα, καθώς έχουν θητεύσει σε καλά εστιατόρια ή έχουν δημιουργήσει δικές τους επιχειρήσεις. Εκτός από το κοινό τους πάθος για τη γαστρονομία, έχουν και κοινό στόχο: να γευτούν την επιτυχία και να ανακηρυχθούν "Top Chef" της Ελλάδας. Όμως, αυτό θα το καταφέρει όποιος εντυπωσιάσει περισσότερο τους καταξιωμένους κριτές, Ηλία Μαμαλάκη, Χριστόφορο Πέσκια, Απόστολο Τραστέλη και Ερβέ Προνζάτο.
Στις δοκιμασίες της Ακαδημίας του "Top Chef" δεν κρίνεται μόνο η δεξιοτεχνία στη μαγειρική, αλλά και άλλα προσόντα που πρέπει να διαθέτει ένας καλός σεφ. Σε κάθε επεισόδιο οι υποψήφιοι καλούνται να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν εντυπωσιακά πιάτα με τα υλικά που τους δίνονται. Επιπλέον όμως, αναλαμβάνουν και πιο απρόβλεπτες gourmet αποστολές με κοινωνικό χαρακτήρα, εντός και εκτός της Ακαδημίας - καμιά φορά ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη - ενώ συχνά πρέπει να ικανοποιήσουν διάφορους απαιτητικούς guest "πελάτες"! Όποιος καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος, θα κερδίσει τον τίτλο του Έλληνα "Top Chef".

Από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 21:00, η Νάντια Μπουλέ παρουσιάζει ένα top show αποκλειστικά για καλοφαγάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: