Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

MISS UNIVERSE 2010: Το Σάββατο στις 21:00 στον ΑΝΤ1

Αυτό το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00, η ομορφιά πρωταγωνιστεί στο prime time του ΑΝΤ1.

Δείτε σε μαγνητοσκόπηση τον 59ο διαγωνισμό Miss Universe, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιάς παγκοσμίως, που πραγματοποιήθηκε φέτος σε μια από τις πιο λαμπερές και διάσημες πόλεις του κόσμου: στο Λας Βέγκας των Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στο Mandalay Bay Resort & Casino. Εκεί συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 80 καλλονές, προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας σε όλο τον κόσμο.

Τη χώρα μας εκπροσώπησε η Star Hellas 2010 Αννα Πρέλεβιτς, το κορίτσι που εντυπωσίασε κοινό και κριτές με την ομορφιά και την προσωπικότητά της στον φετινό Διαγωνισμό Ομορφιάς του ΑΝΤ1.
Τον διαγωνισμό Miss Universe παρακολούθησαν περισσότεροι από 600 εκατομμύρια τηλεθεατές! Την τελετή παρουσίασαν η Νάταλι Μοράλες του NBC και ο τραγουδιστής της ροκ Μπρετ Μάικλς. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανέβηκαν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν επιτυχίες τους οι John Legend & The Roots, ενώ το διάσημο Cirque du Soleil έκοψε την ανάσα των θεατών με μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Μεταξύ των κριτών του διαγωνισμού ήταν οι δημοφιλείς ηθοποιοί Γουίλιαμ Μπάλντουιν και Τζέιν Σέιμουρ, καθώς και το τοπ μόντελ Νίκι Τέιλορ.
Miss Universe 2010 αναδείχθηκε η πανέμορφη Μεξικάνα Jimena Navarrete, η οποία ήταν και το μεγάλο φαβορί συγκεντρώνοντας πάνω της τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή του διαγωνισμού.

Oι ωραιότερες γυναίκες του κόσμου αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, αυτό το Σάββατο 18/9 στις 9 το βράδυ

Δεν υπάρχουν σχόλια: