Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα ενημερωτική σελίδα

Με άκρως ενημερωτική φόρα θα ξεκινήσει αυτή η Δευτέρα για τον ΑΝΤ1 καθώς τόσο ο Γιώργος Παπαδάκης, όσο και η Μαρία Χούκλη θα κάνουν πρεμιέρα με το ''Καλημέρα Ελλάδα'' και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αντίστοιχα. Με αφορμή την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλλης, ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Χούκλη γευμάτισαν με εκπροσώπους του Τύπου προκειμένου να τους λύσουν όλες τις απορίες.

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 δήλωσε ότι δεν πρόκειται να δώσει μεγάλες υποσχέσεις. Ο στόχος των ανθρώπων της ενημέρωσης είναι να νιώσουν την ικανοποίηση ότι παρουσιάζουν ένα αξιοπρεπές δελτίο ειδήσεων.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο "εικοσάρης" του ΑΝΤ1, Γιώργος Παπαδάκης, λέγοντας ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος τόσο για τη συνεργασία του με τον Στρατή Λιαρέλλη, με τον οποίο τον συνδέει φιλία πολλών χρόνων, αλλά και με τη Μαρία Χούκλη, με την οποία είχε συνεργαστεί παλαιότερα στην ΕΡΤ.

Η Μαρία Χούκλη από την πλευρά της, εξέφρασε την ευχαρίστησή της για το εξαιρετικό δημοσιογραφικό δυναμικό μπροστά και πίσω από τις κάμερες, καθώς επίσης και του τεχνικού επιτελείου του δελτίου ειδήσεων, τονίζοντας ότι το νέο δελτίο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας όλων αυτών των ανθρώπων. Τους ευχαρίστησε μάλιστα για την πολύ θερμή και φιλική υποδοχή που της επιφύλαξαν και πιστεύει ότι αυτή η θετική ατμόσφαιρα που υπάρχει πίσω από τις κάμερες, θα αποτυπωθεί και στο δελτίο ειδήσεων.
tvzapping

Δεν υπάρχουν σχόλια: