Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Πέτρος Κωστόπουλος: Θα είναι ο τέταρτος κριτής στο πρώτο «Greek Idol»

Μόλις πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό ποιος θα είναι τελικά ο τέταρτος κριτής στο πρώτο live του «Greek Idol», δίνοντας έτσι τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν στο Διαδίκτυο. O εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος, ύστερα από επίσημη πρόταση των ιθυνόντων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, θα έχει ρόλο guest στη μεγάλη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου talent show.

Ο ίδιος μάλιστα έκανε γκάλοπ το μεσημέρι της Δευτέρας για το αν πρέπει να πάει στο «Greek Idol», μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Nitro 102.5, και η πλειοψηφία του κοινού απάντησε θετικά!

Έτσι λοιπόν, στις 21.00 ακριβώς, ο Πέτρος Κωστόπουλος θα καθίσει δίπλα στον Κώστα Καπετανίδη, τη Μάρω Θεοδωράκη και τον Δημήτρη Κοντόπουλο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα βρεθεί μπροστά στις κάμερες έπειτα από χρόνια μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά, με την οποία συνδέεται φιλικά από την εποχή του «Ciao ANT1» και του «Bravo».

Στο πρώτο live του «Greek Idol», θα δούμε και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία θα παρακολουθήσει το show μαζί με το τυχερό κοινό που θα βρεθεί στο Studio Pro στο Πικέρμι.
yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: