Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Η Καλομοίρα ανανεώνει τη συνεργασία της με τη Heaven

Αυτές τις ημέρες, η Καλομοίρα ανανέωσε τη συνεργασία της με την Heaven Music, την δισκογραφική εταιρία που την εκπροσωπεί από τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα στην Ελλάδα.
Η Καλομοίρα συναντήθηκε με το διευθύνοντα σύμβουλο της Heaven Μάκη Πουνέντη και υπέγραψε νέο 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ενθουσιασμός της είναι έκδηλος, καθώς αυτήν την εποχή διανύει μια από τις πιο δημιουργικές καλλιτεχνικά περιόδους της και νιώθει πιο ανανεωμένη από ποτέ.
Η συνεργασία της με τον Αμερικανό παγκοσμίου φήμης hip hop star, τον Fatman Scoop- ο οποίος έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως τη Rihanna, τη Mariah Carey, τον Timbaland, τη Missy Elliot- είναι γεγονός και πολύ σύντομα θα ακούσουμε το single τους με τον τίτλο ‘Pls don’ t break my heart’, σε μουσική Tony Cottura.
Πριν 2 εβδομάδες μάλιστα η Καλομοίρα ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να συναντήσει τον Fatman Scoop για τα γυρίσματα του video clip, που όλα δείχνουν ότι θα έχει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα διεθνών προδιαγραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: