Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Βραδιά γεμάτη λάμψη στα βραβεία Κύπρου

Τα βραβεία Madame Figaro Absolut Γυναίκες της Xρονιάς 2009, τίμησαν για ακόμα μια χρονιά τις γυναίκες που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε. Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Madame Figaro διοργάνωσε το θεσμό που αναδεικνύει τις Κύπριες γυναίκες. 7.693 αναγνώστες του πρώτου γυναικείου περιοδικού της Κύπρου ψήφισαν και ανέδειξαν τις πρώτες ανάμεσα στις ίσες Γυναίκες της Χρονιάς 2009. Οι απόλυτοι και μοναδικοί κριτές του θεσμού είναι οι αναγνώστες του περιοδικού.
Ο θεσμός των βραβεύσεων Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2009 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Απριλίου 2010 στις 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, με παρουσιαστές τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Η εκδήλωσε μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ. (Δείτε απόσπασμα από την απονομή βραβείων)
Σε ένα κατάμεστο Θέατρο είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στην έναρξη της μεγάλης εκδήλωσης την Έλενα Παπαρίζου να ερμηνεύει τη νέα επιτυχία της Αν ήσουν αγάπη σε ένα νέο remix. Κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς εμφανίσθηκαν η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ήβη Αδάμου και ο Γιώργος Σαμπάνης που έκλεισε την βραδιά με δύο μεγάλες επιτυχίες του. Το παρών τους όμως έδωσαν και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Κότσιρας (που για πρώτη φορά αποδέχτηκε να απονείμει βραβείο και να παρουσιαστεί σε τέτοιου είδους εκδήλωση και αυτό αποδεικνύει και τη σημαντικότητα του θεσμού), η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Μάριος Αθανασίου, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Νίκη Κάρτσωνα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Χριστόφορος Κοτέντος, κ.ά.
Ακόμα, μας τίμησαν με την παρουσία τους η κυρία Dolores Aloia αρχισυντάκτρια της Madame Figaro International από το Παρίσι και η κυρία Στέλλα Ράπτη διευθύντρια της Madame Figaro Ελλάδος.
Και φέτος η βραδιά, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων δηλαδή το ποσό των 19.740 ευρώ δόθηκαν στην κα. Μαίρη Χρυσοχόου -Αναστάση και στον κοινωνικό σκοπό που θα επιλέξει η ίδια να τα προσφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: