Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Απόψε στη Κύπρο "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς"

Η Madame Figaro παρουσιάζει τις Αbsolut Γυναίκες της Xρονιάς 2009, τις γυναίκες που διακρίθηκαν, που προσέφεραν, που αξίζουν την επιβράβευση. Η μεγάλη στιγμή έχει φτάσει! Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Madame Figaro διοργανώνει το θεσμό και τιμά τις Κύπριες γυναίκες.

Η Madame Figaro, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής, κατέληξε στις πέντε υποψήφιες για κάθε κατηγορία ανάλογα με το έργο τους για την χρονική περίοδο Σεπτέμβριος 2008- Σεπτέμβριος 2009. Οι κατηγορίες για το 2009 ήταν 11, συγκεκριμένα: Τραγουδίστρια, ηθοποιός, δημιουργός, fashion designer, media person, αθλήτρια, επιστήμονας/ακαδημαϊκός, επαγγελματίας/στέλεχος, επιχειρηματίας, κοινωνική προσφορά και πολιτικόs Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν αφήσει τη δική τους σφραγίδα, έχουν δώσει απλόχερα τη δική τους ψυχή, έχουν διακριθεί και έχουν ξεχωρίσει. Η Madame Figaro τούς το αναγνωρίζει και επιβραβεύει μέσα από το θεσμό το έργο τους.

Το αναγνωστικό κοινό και συγκεκριμένα 7.000 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν της ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2009, τις πρώτες ανάμεσα στις ίσες! Nα επισημάνουμε ότι οι απόλυτοι και μοναδικοί κριτές είναι το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού Madame Figaro.

H τελετή βράβευσης για τις Absolut Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2009 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 9.00 το βράδυ. Και θα είναι μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, λάμψη και χαμόγελο όπως ακριβώς θα την ήθελε και ο εμπνευστής της Άντης Χατζηκωστής.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Στη βραδιά θα δώσει περισσότερη λάμψη με την παρουσία της αλλά και με τα τραγούδια της η Έλενα Παπαρίζου και η Ήβη Αδάμου ενώ το παρών του θα δώσουν και άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες όπως η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Χριστόφορος Κοτέντος, ο Περικλής Κασανδρινός κ.ά.

Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως και πέρσι, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία που θα βραβευθεί ως Γυναίκα της χρονιάς στην κατηγορία Κοινωνική Προσφορά.

Ώρα μετάδοσης: 21:15
Για όσους μένουν Κύπρο μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά από το κανάλι του Sigma.
Ενώ οι υπόλοιποι μπορείτε να το δείτε από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: