Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ν. Καρβέλας - Α. Πάνια: «Του… (ροκ) Κουτρούλη» ο γάμος!

Σύζυγοι και με τη «βούλα» του ιερέα είναι από χθες ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια.

Το ζεύγος έφτασε μαζί στο εκκλησάκι του «Politia Tennis Club» , λίγο μετά της 21:00 το βράδυ της Πέμπτης, με καθυστέρηση 30 λεπτών.

Ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος βρισκόταν στη θέση του οδηγού, επέλεξε για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του να φορέσει ένα απλό μαύρο κοστούμι, ενώ η Αννίτα Πάνια προτίμησε να κάνει τη διαφορά, με ένα κατακόκκινο φόρεμα.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά και ο ιδιοκτήτης του «Politia Tennis Club» Κώστας Δροσόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της τελετής δεν έλειψε και η «χαριτωμένη» παρέμβαση του 2χρονου γιου του ζευγαριού, ο οποίος παρότρυνε τον ιερέα για την επίσπευση των «διαδικασιών».

Μετά το τέλος του μυστηρίου το ζευγάρι και οι επώνυμοι καλεσμένοι του κατευθύνθηκαν στον χώρο της δεξίωσης, όπου και ξεκίνησε ένα... ροκ γλέντι με στοιχεία από την ελληνική παράδοση. Η πρώτη γλυκιά κουταλιά που αντάλλαξε το ζευγάρι ήταν από την τριώροφη τούρτα, η οποία ήταν στολισμένη με άσπρα τριαντάφυλλα.

Πρώτη η Julie Massino πήρε στα χέρια της το μικρόφωνο για να αφιερώσει τραγούδια στους νεόνυμφους, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ο Λευτέρης Πανταζής, η Άντζελα Δημητρίου και φυσικά η Άννα Βίσση.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι, θέλοντας να «πειράξουν» τον γαμπρό, τραγούδησαν μια παλαιά δική του δημιουργία που έχει τον τίτλο: «Δεν παντρεύομαι».

Το μουσικό ρεπερτόριο που ακούστηκε στη δεξίωση ήταν ποικίλο, καθώς ακούστηκαν ροκ τραγούδια, τραγούδια της δεκαετίας του ’60, ωστόσο δεν έλειπε και το παραδοσιακό μέρος της βραδιάς, αφού ακούστηκαν νησιώτικα και καλαματιανά τραγούδια.

Ο γαμπρός, μάλιστα, δεν δίστασε για πρώτη φορά στη ζωή του να χορέψει… καλαματιανό. Για το τέλος σάς αφήσαμε το καλύτερο, αφού ο μικρός Ανδρέας πήρε λίγη από τη λάμψη των γονιών του, παίζοντας ντραμς.

Στον αγαπησιάρικο αυτό γάμο, πολλοί λαμπεροί καλεσμένοι έδωσαν το παρών και ευχήθηκαν στο ζευγάρι το «βίον ανθόσπαρτον».

Η Ναταλία Γερμανού, που εμφανίστηκε παρέα με το Θέμη Γεωργαντά, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη σύζυγό του Κιμ Κίλιαν, ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Κρίστη Τσολακάκη, η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, η Ζωή Λάσκαρη, η Άντζελα Δημητρίου και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος συνοδευόταν από τη Νάταλι Θάνου και τη Νίκη Βίσση.

Το παρών έδωσαν, επίσης, η Φανή Χαλκιά, η Χριστίνα Πολίτη με τον σύζυγό της, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη, η Αγγελική Νικολούλη, ο Ηλίας Ψινάκης με τον νέο «προστατευόμενό» του, Θεοχάρη Ιωαννίδη, ο Κώστας Χαρδαβέλας με τη γυναίκα του Μαρία, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Ανδρέας Κουρής, η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου και οι νεόνυμφοι Διογένης Παπαθεοχάρης – Βαλεντίνα Δασκαλούδη, οι οποίοι έφτασαν με τον πατέρα του πρώτου, Γιάννη Παπαθεοχάρη.

Να ζήσετε!!!
zougla.gr

Για να δείτε πλάνα από το γάμο, πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: