Σάββατο 24 Απριλίου 2010

"Amstel Live: Γιατί Έτσι σας Αρέσει" με Δημητριάδη, Τάμτα, Ματιάμπα και Κόκκινα Χαλιά

Η Τάμτα, ο Ησαΐας Ματιάμπα και τα Κόκκινα Χαλιά συναντούν το Γιώργο Δημητριάδη στο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» που προβάλλεται τo Σάββατο 24 Απριλίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Μια ακόμη, αυθεντική live εμφάνιση σε έναν πρωτότυπο μουσικό συνδυασμό, ο Γιώργος Δημητριάδης συναντά στη σκηνή τον Ησαΐα Ματιάμπα, την Τάμτα και τα Κόκκινα Χαλιά.

Ο Γιώργος Δημητριάδης ερμηνεύει μια μεγάλη επιτυχία από την εποχή που έπαιζε με τους «Δέκα μικρούς ήρωες»,το «Αττικό Blues» και κυριολεκτικά «τα δίνει όλα» στην μουσική σκηνή. Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν μια μοναδική συνάντηση του Γιώργου Δημητριάδη που τραγουδάει για πρώτη φορά, μαζί με την Τάμτα ένα δικό του τραγούδι.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα αποκλειστικά στο Αmstel live τραγουδάει με τον Γιώργο Δημητριάδη.

Κόκκινα Χαλιά τραγουδούν και αποκαλύπτουν τα σχέδια τους για τις εμφανίσεις τους το καλοκαίρι και για τη νέα τους δουλειά.
Την εκπομπή παρουσιάζει η Νάντια Σπηλιωτοπούλου και εξελίσσεται στο Olympico Café. Στην εκπομπή κάθε φορά παρουσιάζονται τρεις αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες. Τραγουδούν δικές τους αλλά και άλλες επιτυχίες. Επιπλέον δημιουργούνται ντουέτα έκπληξη & πρωτότυπα remixes που θα ακούγονται για πρώτη φορά δημιουργώντας απρόσμενες μουσικές εμπειρίες.

Η «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» είναι η νέα πρόταση της Amstel που διακρίνεται για την προσπάθειά της να δημιουργεί πάντα πρωτότυπες αλλά και μοναδικές εμπειρίες για το ελληνικό κοινό, ενισχύοντας τα μουσικά δρώμενα της χώρας. Στόχος της μέσα από αυτή τη νέα της πρόταση είναι να ενδυναμώσει το δεσμό της με την Ελληνική μουσική κουλτούρα και να ανεβάσει στη σκηνή παλιά και σύγχρονα ελληνικά κομμάτια που έχουν καταγραφτεί στην ιστορία του ελληνικού πενταγράμμου.

«Amstel Live … γιατί έτσι σας αρέσει!» από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: