Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Βίσση και Παπαρίζου στηρίζουν Κορομηλά

Από ποιους ζήτησε βοήθεια η Ρούλα

Λίγα ακόμα live απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρώτο «Greek Idol». Κι είναι αλήθεια πως εκτός από ορισμένα… παρατράγουδα με «νανανανανα» που έχουν ακουστεί, τα στελέχη του ALPHA είναι ευχαριστημένα από την πορεία τους αφού κατάφεραν να κάνουν τηλεθεάσεις, σε αντίθεση με τις auditions που κόντεψαν να μείνουν… χωρίς τηλεθεατές!

Τα στελέχη του ALPHA λοιπόν προσπαθώντας να κρατήσουν τα νούμερα τηλεθέασης έχουν αρχίσει… το κυνήγι «λαμπερών καλεσμένων»! Όπως είναι λογικό, τόσο τα στελέχη του καναλιού όσο και η ίδια η Ρούλα Κορομηλά θέλουν στα επόμενα live να εμφανιστούν καλεσμένοι που δεν συνηθίζουν να πηγαίνουν σε talent show.

Έτσι, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι στον τελικό του πρώτου «Greek Idol» θα είναι καλεσμένη η Άννα Βίσση για να τραγουδήσει. Άλλωστε είναι γνωστή η φιλία της τραγουδίστριας με την παρουσιάστρια. Δεν αποκλείεται μάλιστα, σε αυτό το live να εμφανιστεί live κι ο Νίκος Καρβέλας, είτε μέσα στο πλατό είτε μέσω σύνδεσης από το στούντιό του. Με τον τρόπο αυτό και ο Καρβέλας αλλά και η Βίσση θέλουν να στηρίξουν τη Ρούλα Κορομηλά στο comeback της στο τηλεοπτικό τοπίο. Και δεν είναι οι μόνοι…

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, σε ένα από τα επόμενα live του «Greek Idol» έχει προσκληθεί να εμφανιστεί και να τραγουδήσει και η Έλενα Παπαρίζου.

Επίσης, η ίδια η Κορομηλά που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, προσπαθεί να ενδυναμώσει τα live έχοντας καλεσμένους και άλλα λαμπερά ονόματα αφού από το τελευταίο live αποδείχτηκε ότι όσο και να το θέλουν, δεν μπορούν να… υποστηρίξουν το reality!

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα στα ονόματα που έχουν προσκληθεί να εμφανιστούν στα επόμενα live του «Greek Idol» είναι ο Αντώνης Ρέμος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ακόμα όμως, κανείς από τους δύο καλλιτέχνες δεν έχουν απαντήσει στη Ρούλα αν θα την στηρίξουν στο comeback της, όπως έχει κάνει κι αυτή στο παρελθόν σε πολλούς καλλιτέχνες.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: