Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

DANCING WITH THE STARS: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 20/6 στις 21:00

Το πιο λαμπερό show της ελληνικής τηλεόρασης έφτασε στον τέλος του.

Την Κυριακή 20 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, η Ζέτα Μακρυπούλια μας παρουσιάζει τα δύο ζευγάρια που κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του DANCING WITH THE STARS… Και θα είναι ένα ξεχωριστό live show, γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις!

Ήρθε η ώρα για τις δύο διάσημες φιναλίστ του show να δώσουν την πιο εντυπωσιακή παράσταση της ζωής τους! Στον τελικό του DANCING WITH THE STARS, τα δύο ζευγάρια θα διαγωνισθούν σε τρεις χορούς. Τον πρώτο θα τον επιλέξουν οι ίδιοι από τις χορογραφίες που παρουσίασαν σε προηγούμενες εμφανίσεις τους, θα έχουν όμως το δικαίωμα να κάνουν κάποιες παραλλαγές. Ο δεύτερος χορός θα είναι καινούργιος και διαφορετικός για το κάθε ζευγάρι, όπως σε όλα τα live. Τέλος, ο τρίτος και πιο συναρπαστικός χορός θα είναι μια… μονομαχία των δύο ζευγαριών στο ίδιο μουσικό κομμάτι! Όπως σε κάθε live, έτσι και στον τελικό το αποτέλεσμα θα κριθεί από τη βαθμολογία των κριτών, Αλέξη Κωστάλα, Φωκά Ευαγγελινού, Γιάννη Λάτσιου και Γκαλένα Βελίκοβα, αλλά και από την ψηφοφορία των τηλεθεατών.
Special guests του μεγάλου τελικού θα είναι η ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ και οι STAVENTO. Η 16χρονη κοπέλα που μας μάγεψε με τη φωνή της στο φετινό X FACTOR και διανύει ήδη εντυπωσιακή πορεία στη δισκογραφία, συνεργάστηκε πρόσφατα με το επιτυχημένο group στο τραγούδι "Σαν έρθει η μέρα" που έφτασε στο Νο 1 των MUSIC CONTROL CHARTS της Ελλάδας μέσα σε μόλις 3 εβδομάδες! Πρόκειται για μία από τις πιο δυνατές συνεργασίες του καλοκαιριού και ίσως για το πιο σέξι R&B hit της σεζόν. Και θα τους απολαύσουμε ζωντανά στο DANCING WITH THE STARS!

Ακόμη, όλα τα αστέρια που έχουν αποχωρήσει από το show, θα δώσουν το παρών στο μεγάλο τελικό. Θα ανέβουν και πάλι στη σκηνή, για να χορέψουν όλοι από ένα χορό και να μας θυμίσουν ξεχωριστές στιγμές που ζήσαμε στο DANCING WITH THE STARS.
Και μην ξεχνάτε, το ζευγάρι των νικητών θα κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο, το οποίο θα παραδώσει στον μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό MAKE A WISH ("Κάνε-μια-Ευχή" Ελλάδος και "Κάνε-μια-Ευχή" Κύπρου), ο οποίος πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη. Συμμετέχοντας στην τηλεφωνική ψηφοφορία, ο καθένας μας συμβάλλει στο σημαντικό σκοπό!

Ποιο είναι το πιο λαμπερό αστέρι του DANCING WITH THE STARS; Η απάντηση στον μεγάλο, θεαματικό τελικό, την Κυριακή 20/6 στις 21:00!

Δεν υπάρχουν σχόλια: