Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

''Tην ακούσαμε'' με τη Δέσποινα Βανδή!

Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πριν ανοίξουν οι πόρτες του πρώτου ελληνικού MTV unplugged τι πρόκειται να επακολουθήσει...

Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό του MTV και του What's Up κατέρριψαν κάθε προσδοκία.

Οι 250 υπερτυχεροί έσπευσαν από νωρίς για μια καλή θέση στο θέατρο Χώρα, στην Κυψέλη.

Η στενή οδός Αμοργού από το μεσημέρι γέμισε με θαυμαστές, κάμερες και δημοσιογράφους για να καλύψουν το μεγάλο event!

Ήταν όλα έτοιμα από την προηγούμενη. Ο ήχος, τα φώτα και κυρίως το εντυπωσιακό και επιβλητικό σκηνικό.

Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη φράση ''μία Δέσποινα Βανδή όπως δεν την έχεις ξαναδεί''; Θα σου πούμε εμείς! Η Δέσποινα Βανδή ήταν πολύ… Rock!

Πρώτον: Τόλμησε και έβγαλε προς τα έξω μια άγνωστη εικόνα της παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα εντελώς διαφορετικό από εκείνα που μας έχει συνηθίσει. Μπορεί η παρουσία της ηλεκτρικής κιθάρας για κάποιους να σημαίνει σιγουριά, στην περίπτωση της Δέσποινας Βανδή η απουσία κάθε ηλεκτρικού ήχου σημαίνει ΦΩΝΗ!

Ο επί έντεκα - και βάλε - χρόνια συνεργάτης Φοίβος φρόντισε και γέμισε την σκηνή μόνο με ακουστικά μουσικά όργανα.

Μάλιστα την Δέσποινα συνόδευαν όχι μία, όχι δύο, αλλά πέντε (!) ακουστικές κιθάρες.

Δεύτερον: Ήταν ένα πρόγραμμα βασισμένο σε διασκευές.

Η Δέσποινα ερμήνευσε όχι μόνο τα δικά της τραγούδια διασκευασμένα - αποκλειστικά για το MTV αλλά κυρίως όλα τα rock τραγούδια - θρύλους που ξεχωρίζει!

Η βραδιά άνοιξε με το ''They don’t care about us'' ένα τραγούδι σταθμό από την καριέρα του Michael Jackson αλλά το ατού της χθεσινής βραδιάς ήταν η αποκλειστικά πρώτη τηλεοπτική παρουσίαση του ''Πάει Πάει'' ενός ακυκλοφόρητου τραγουδιού από το νέο προσωπικό της δίσκο!

Η Δέσποινα Βανδή ερμήνευσε εκτός των άλλων τα: Somebody told me - Killers, Listen to your Heart - Roxette, All alone am i - Brenda Lee, All by myself - Celine Dion και πολλά - πολλά τραγούδια που στιγμάτισαν ολόκληρες δεκαετίες

Τρίτον: Η προτροπή στους θεατές να νοιώσουν σαν στο σπίτι τους, ήταν αυτό που ξεσήκωσε το κοινό. Πράγματι, το ίδιο έκανε και η ίδια... Δεν άργησε να πετάξει τα παπούτσια της, και να αρκεστεί στην χαλαρότητα του T-Shirt-των jeans πράγμα που την έκανε να νοιώσει πιο οικεία. ''Νιώθω ότι τραγουδάω αποκλειστικά για φίλους'' δήλωσε χαρακτηριστικά!

Τέταρτον: Τι και αν οι θεατές ήταν καθισμένοι σε τεράστιες μαξιλάρες; Δεν τους εμπόδισε σε τίποτα να την αποθεώσουν, όπως ακριβώς της αξίζει!

Πέμπτον(και τελευταίο): Η Δέσποινα Βανδή ήταν πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ!!! Μπορεί να ακούγεται ''κλισέ'', αλλά αν δεν μας πιστεύεις δες το μόνος σου!

Tο πρώτο ελληνικό MTV unplugged μαγνητοσκοπήθηκε και θα προβληθεί αποκλειστικά για εσάς!
mtvgr

Δεν υπάρχουν σχόλια: