Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Άνετη με τα παραπάνω κιλά της η Παπαρίζου!

Πιο άνετη από ποτέ είναι η Έλενα Παπαρίζου με την εμφάνιση της. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια παραδέχεται ότι έχει πάρει κάποια παραπάνω κιλά αλλά συνεχίζει να βάζει πάνω απ' όλα τη φωνή της.
Η Έλενα Παπαρίζού, που συναντήθηκε με την Κατερίνα Στικούδη στην παραλία Γιαμπανάκι της Βάρκιζας για να γυρίσει την τελευταία εκπομπή του Mega Star για φέτος μίλησε για όλα χωρίς φόβο και πάθος. Σύμφωνα με πληροφορίες του OK! η Ελληνίδα σταρ δεν δίστασε να μιλήσει για τον αγαπημένο της Τόνι και τη σχέση τους. Η Έλενα είπε πως πρόκειται για μια σχέση που βασίζεται σε αμοιβαίες υποχωρήσεις και κατανόηση.
Κατόπιν, η ίδια πήρε την πρωτοβουλία και μίλησε για την εμφάνιση της, λέγοντας πως αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι η φωνή της. "Σαφέστατα ορισμένα παραπάνω κιλά με δυσκολεύουν να ανταπεξέλθω σε κάποια χορευτικά που έκανα παλαιότερα με άνεση, αλλά σημαντικό για 'μένα είναι η φωνή μου", είπε η Έλενα.
Τέλος, η ίδια δεν αρνήθηκε ότι έχει κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος. "Ήμουν όντος συνειδητοποιημένη και το είχα σκεφτεί πολύ καιρό πριν, αλλά δεν θέλω να είμαι πρότυπο προς μίμηση", λέει η Ελληνίδα σταρ.
tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια: