Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα MAD Video Music Awards 2010!

Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι τη φετινή τελετή απονομής των MAD VMA 2010 by Vodafone! Εδώ απαντάμε σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με τη φετινή απονομή!

Που
Φέτος αλλάξαμε χώρο για να μπορέσουν να έρθουν όλοι να παρακολουθήσουν το υπερθέαμα από κοντά! Στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο η πρόσβαση για όσους δεν έχουν αυτοκίνητο πραγματοποιείται με τραμ ή λεωφορείο. Οδηγίες προσέλευσης εδώ.

Πότε
Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου θα συγκεντρωθούμε από νωρίς το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, αφού στις 17:00 θα ξεκινήσει το VMA Preshow με live από τους Stavento και τους Ska Bangies feat. Rous! Η είσοδος στο VMA Preshow θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους, προσφέροντας red carpet experience και special activities & happenings! Λεπτομέρειες εδώ. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει το main event με την ανακοίνωση των νικητών στις διάφορες κατηγορίες, την απονομή και φυσικά, special live εμφανίσεις!

Live εμφανίσεις
Στα πλαίσια της φετινής τελετής απονομής των MAD VMA 2010 by Vodafone, όσοι παρευρεθούν στο event θα απολαύσουν μοναδικές live ερμηνείες από τα πιο λαμπερά ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής (Δέσποινα Βανδή, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, , Μιχάλης Χατζηγιάννης, Goin’ Through, Professional Sinnerz, Stavento κ.α.) αλλά και εκλεκτούς ξένους καλλιτέχνες (Inna, N’Dubz, Katerine Avgoustakis, Fatman Scoop κ.α.)! Για την ακρίβεια 51 καλλιτέχνες (μαζί με τους παρουσιαστές των βραβείων στις διάφορες κατηγορίες) θα περάσουν συνολικά από τη σκηνή των MAD VMA, ενώ όλοι μας προσπαθούμε να μαντέψουμε τις απρόβλεπτες συνεργασίες που θα αποκαλυφθούν φέτος on stage!

Εισιτήρια
Τα εισιτήρια για καθήμενους (απλά και premium) έχουν εξαντληθεί, ωστόσο υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για την Αρένα. Η προπώληση γίνεται από τα καταστήματα Vodafone και Metropolis και online από την ticketone.gr. Τιμές και πλάνο θέσεων εδώ. Όσοι έχουν κλείσει εισιτήρια (ή έχουν κερδίσει εισιτήρια μέσα από διαγωνισμούς) αλλά δεν τα έχουν παραλάβει, μπορούν να τα παραλάβουν από τα ταμεία ticket one στο Tae Kwon Do.

Ψηφορία – αποτελέσματα
Η online ψηφοφορία για τα MAD Video Music Awards 2010 by Vodafone κλείνει τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στις 09:00. Τα αποτελέσματα συμψηφίζονται με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μέσω SMS αλλά και μέσω ψηφοδελτίων και τα ονόματα των νικητών διαφυλλάσσονται σαν επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την ώρα της live ανακοίνωσης στην τελετή απονομής!

Live αναμετάδοση
Η πρώτη τηλεοπτική προβολή των MAD Video Music Awards 2010 θα γίνει στον Alpha λίγες μέρες μετά το event (η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα), ωστόσο όσοι μείνουν σπίτι τη Δευτέρα 14 Ιουνίου δεν θα μείνουν παραπονεμένοι! To Mad Radio 106,2 θα μεταφέρει αποκλειστικά στους ακροατές του λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα συμβούν στα φετινά βραβεία, με ζωντανή αναμετάδοση από το pre show, το red carpet και φυσικά ολόκληρο το show της απονομής. Και online, τόσο το Preshow όσο και το main event θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω live streaming στο www.videomusicawards.gr, το vodafone.gr και το Facebook . Η ομάδα web του MAD TV θα φροντίσει να σας κρατά διαρκώς ενήμερους για το τι συμβαίνει στο red carpet, τη σκηνή των VMA αλλά και backstage μέσα από το Facebook, το Twitter και το www.videomusicawards.gr. Έτσι θα μπορέσετε να μάθετε in real time ποιοί βγήκαν νικητές, ποιοί τραγούδησαν live και να δείτε φωτογραφίες από τις αφίξεις διασήμων στο κόκκινο χαλί, τo backstage και το show!

Δεν υπάρχουν σχόλια: