Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

21ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ STAR HELLAS/ MISS HELLAS/MISS YOUNG Η μεγάλη βραδιά απόψε στις 21:00 με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά

Η μεγάλη βραδιά την Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 21:00

με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά

Η στιγμή πλησιάζει. Την Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα για τα πιο ξεχωριστά κορίτσια του 21ου Διαγωνισμού Ομορφιάς του ΑΝΤ1. Ζωντανά από το στούντιο ΚΑΠΑ, η Βίκυ Καγιά μας παρουσιάζει τις 23 εντυπωσιακές υποψήφιες Star Hellas/Miss Hellas & Miss Young 2010!

Mε καλοκαιρινή αύρα, δυνατό παλμό και fun διάθεση, o αγαπημένος θεσμός του ΑΝΤ1 μας προσφέρει και φέτος μια μοναδική βραδιά. Τα πρωτότυπα σκηνικά και οι δροσερές παρουσίες των κοριτσιών θα μεταμορφώσουν την πρωτεύουσα σε έναν ονειρεμένο προορισμό. Το καλοκαίρι στην πόλη ποτέ δεν ήταν ομορφότερο!

Εκτός από ομορφιά και θέαμα, θα απολαύσουμε και ξεχωριστούς guests: οι ΝΕΥΜΑ με την Κατερίνα Στικούδη, το Θηρίο με την Ελένη Φουρέιρα και δύο καλλιτέχνες που αναδείχθηκαν στο φετινό X FACTOR, o νικητής του talent show Σταύρος Μιχαλακάκος και το συγκρότημα 48 Ώρες, θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το θερμόμετρο!

23 Έλληνες σχεδιαστές μόδας δημιούργησαν υπέροχες βραδινές τουαλέτες, μία για κάθε υποψήφια! Με σειρά εμφάνισης οι: SOTIRIS GEORGIOU, EVELINA LITINA, MELINA PISPA, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΒΑΘΑΣ, DENISΕ ELEFTHERIOU, ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΑΤΗΣ, KIRIAKOS, MELISSA DIAMANTIDI, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΣΤΑΡΕΛΛΟΣ, DIMITRIS PETROU, VASSILIS ZOULIAS, FALIAKOS, KOSTANDINOS MELIS BY LASKOS, ΧΑΡΑ ΛΕΜΠΕΣΗ, LENA KATSANIDOU, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ, SIMEONI, KATIA DELATOLA, VALTADOROS, FRIDA KARADIMA, LASKARIS & ΕRIFILLI NIKOLOPOULOU.

Χορηγός του 21ου Διαγωνισμού Ομορφιάς είναι το Lipton Linea.

Τα φορέματα της έναρξης και της στέψης είναι δημιουργίες του ατελιέ Konstantinos Melis by Laskos. Η La Redoute δημιούργησε τα μαγιό των υποψηφίων, ενώ τα παπούτσια είναι προσφορά των καταστημάτων J Β Bournazos. Το hairstyling των κοριτσιών επιμελούνται τα κομμωτήρια Τέλης Κίκερης, ενώ η εταιρία Mac ανέλαβε το μακιγιάζ τους.

Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των υποψηφίων, τα Bodyline & η Taste n Diet φρόντισαν το σώμα και τη γραμμή τους, ενώ τα προϊόντα της Νivea VISAGE τις έκαναν να λάμψουν ακόμα περισσότερο! Παράλληλα, στην τέλεια σιλουέτα τους συνέβαλαν οι σαλάτες Μπάρμπα-Στάθης και τα επιδόρπια γιαουρτιού Vitaline. Τις μετακινήσεις των κοριτσιών ανέλαβε η εταιρία Stefanakis.

Οι τρεις μεγάλες νικήτριες του φετινού διαγωνισμού θα κερδίσουν μία τριετή υποτροφία από το Mediterranean College, για να σπουδάσουν ό,τι επιθυμούν! Ακόμη, η Citroen χαρίζει στις 3 νικήτριες από ένα Citroen C1! Τέλος, οι ανθοδέσμες των νικητριών είναι προσφορά του Studio Filothei.

Οι 23 υποψήφιες του Διαγωνισμού Star Hellas/Miss Hellas/Miss Young 2010 είναι οι:

Υποψήφιες Μiss Young: 1. Χριστίνα Κατσίκη, 2. Ευγενία Μπακοδήμα, 3. Βαλεντίνη Παπαδάκη, 4. Αναστασία Σιδηροπούλου, 5. Μελίνα Συρίη, 6. Δανάη Τσιμπασίδου.

Υποψήφιες Star Hellas/Miss Hellas: 7. Έφη Αναστασοπούλου,
8. Μπάγια Αντωνοπούλου, 9. Θεοδώρα Βράνιτς, 10. Μαντώ Γαστεράτου, 11. Αργυρώ Γάτου, 12. Ειρήνη Καλκούνου, 13. Κωνσταντίνα Καπράνα, 14. Βαλεντίνα Μαγαλιού, 15. Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, 16. Κατερίνα Μπιλίνη, 17. Ελεωνόρα Μπρετζ, 18. Αγγελική Ντιούκα, 19. Αννα Πρέλεβιτς, 20. Όλγα Τεμίρτσεβα, 21. Έλενα Τόπκα, 22. Μαρία Τσαγκαράκη, 23 Εύα Φλόκαλη.
Την Τετάρτη στις 9 το βράδυ, ο 21ος Διαγωνισμός Ομορφιάς του ΑΝΤ1 ανοίγει το δρόμο για μια λαμπερή καριέρα στα πιο ωραία και χαρισματικά κορίτσια της Ελλάδας. Για άλλη μια χρονιά, ρίχνει τους προβολείς στην ομορφιά, στον αέρα, στο στιλ και το ταμπεραμέντο της σύγχρονης Ελληνίδας που δεν ονειρεύεται μόνο, αλλά τολμά να διεκδικήσει. Δυναμικές, μοντέρνες κι εντυπωσιακές, οι υποψήφιες του Διαγωνισμού Star Hellas / Miss Hellas / Miss Young 2010 είναι όλες αποφασισμένες να κερδίσουν ένα τίτλο. Κάποιες θα το καταφέρουν. Όλες όμως θα ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία.

Ο 21ος Διαγωνισμός Ομορφιάς θα κάνει για άλλη μια φορά το όνειρο πραγματικότητα, την Τετάρτη 16/6 στις 21:00, στον ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: