Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΤΑΙΝΙΑ: THE KINGS OF MYKONOS

THE KINGS OF MYKONOS
Κωμωδία 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 90'
Ελληνοαυστραλέζικη ταινία σε σκηνοθεσία Πίτερ Ανδρικίδη με τους: Νικ Γιαννόπουλο, 'Αλεξ Δημητριάδη, Ζέτα Μακρυπούλια, Βινς Κολόσιμο


Υπόθεση:
Ένας Ελληνοαυστραλός κληρονομεί από έναν θείο του μια μεγάλης αξίας μυκονιάτικη. Πιστεύοντας ότι επιτέλους θα λύσει το πρόβλημα της ζωής του, καταφτάνει στο νησί, αγνοώντας την ελληνική νοοτροπία και κουβαλώντας την "αφέλεια" του μετανάστη. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με συγγενείς και τοπικούς παράγοντες, που θα προσπαθήσουν να τον εξαπατήσουν και να του βάλουν "τρικλοποδιές".
Η Εφορία του ζητάει να πληρώσει ως φόρο κληρονομιάς ένα εκατομμύριο ευρώ και σιγά -σιγά θα ανακαλύψει πως αν δεν αποδεχθεί τις τοπικές "συνήθειες" και τη "βοήθεια" που του προσφέρεται από τους ντόπιους, δεν θα καταφέρει να αγγίξει τη δελεαστική κληρονομιά ... Η γοητευτική τραγουδίστρια Ζωή (Ζέτα Μακρυπούλια), ο πλούσιος τοπικός μεγαλοπαράγοντας Μιχάλης (Άλεξ Δημητριάδης), ο Έλληνας "κλασσικός" ταβερνιάρης Τζίμη ( Δημήτρης Σταρόβας), η γυναίκα του Βούλα (Γαλήνη Τσεβά) , ο γυναικοκατακτητής με την "απολλώνια" ομορφιά Πιερλουίτζι (Κέβιν Σόρμπο) , η Μις Ιτάλια Ένζα (Κοσίμα Κόπολα) , ο τοπικός αστυνομικός(Μάνος Γαβράς)και πολλές ακόμη "προσωπικότητες" του νησιού μπλέκονται με διάφορους τρόπους στην ιστορία δημιουργώντας ξεκαρδιστικές καταστάσεις και ανατροπές.

Το trailer της ταινίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: