Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Η Βαλάντω Τρύφωνος είναι το Greek Idol!

Με μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις έκλεισε το συναρπαστικό ταξίδι του Greek Idol!

Μία βραδιά που δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει τις λαμπερότερες τηλεοπτικές παραγωγές του εξωτερικού ήταν η αποψινή για τον μεγάλο Greek Idol τελικό!
Μία μουσική γιορτή γεμάτη εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις για όλους!
Πρωταγωνίστριες; Η Βαλάντω και η Νικόλ που από την αρχή του Greek Idol χάρισαν στο κοινό μοναδικές στιγμές ενώ απόψε αναμετρήθηκαν σε μία βραδιά που χαρακτηριστήκε από ευχάριστες ανατροπές! Οι δύο φιναλίστ διαγωνίστηκαν σε τραγούδια που υπήρξαν δικές τους αγαπημένες επιλογές, επιδόθηκαν όμως επίσης και σε μία πρωτότυπη αναμέτρηση, καθώς ερμήνευσαν, η καθε μία με τον δικό της μοναδικό τρόπο το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου με τίτλο "Στη δίπλα θέση". Την εντυπωσιακή ερμηνεία των κοριτσιών, για ένα τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για τον τελικό του μεγαλύτερου μουσικού talent show της ελληνικής τηλεόρασης, πλαισίωσε 15μελής ορχήστρα, δίνοντας έτσι έναν ακόμη πιο εντυπωσιακό χαρακτήρα στην ερμηνεία τους και αυξάνοντας την πρόκληση!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί! Η Άντα Λιβιτσάνου και οι Volt παρέα με τον Στέργιο Νταουσανάκη ρόκαραν το κοινό, ο Νίκος Αποστολίδης συγκίνησε και συγκλόνισε τους πάντες ενώ τα ντουέτα του Διογένη και της Gloria, αλλά και του Γιώργου και της Αντιγόνης δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο!
Κι ενώ θα πίστευε κανείς ότι τόσες είναι οι ανατροπές και οι ευχάριστες στιγμές που χωρούν στον τελικό ενός show, το Greek Idol ήρθε και πάλι για να τους διαψεύσει! Τη μεγαλύτερη σκηνή που δημιουργήθηκε ποτέ για μουσικό talent show της ελληνικής τηλεόρασης, κατέλαβε πρώτα ο ανεπανάληπτος Γιώργος Μαζωνάκης ο οποίος παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα του δισκογραφική δουλειά! Λίγα λεπτά μετά, και αφού η Ρούλα Κορομηλά μάς κράτησε σε απίστευτη αγωνία, εμφανίστηκε στις οθόνες μας η μεγαλύτερη έκπληξη όλων: η Άννα Βίσση! Η μεγάλη Ελληνίδα σταρ συνομίλησε με τις δύο πολύ μεγάλες θαυμάστριές της, τη Νικόλ και τη Βαλάντω, και αργότερα τις προσκάλεσε σε ένα ιδιότυπο τεστ του οποίου ο άριστος βαθμός δεν ήταν δέκα, αλλά..."Δώδεκα"!
Την εκρηκτική αυτή βραδιά ωστόσο δεν θα μπορούσε να μη διακόψει η ανάγκη της ανάδειξης του ενός και μοναδικού Greek Idol! Οι 2 φιναλίστ, αφού δήλωσαν πως είναι πλέον πολύ καλές φίλες και πως θα χαρούν με οποιαδήποτε απόφαση, ένωσαν τις αντοχές τους και άκουσαν το αποτέλεσμα της προτίμσης του τηλεοπτικού κοινού, που απέδωσε στη Βαλάντω τον τίτλο του Greek Idol!
Εσείς επιλέξατε το Greek Idol!
Βαλάντω; Τέλικά εσύ κάνεις κουμάντο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: