Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Το φάντασμα της Ελένης στο σπίτι του Ματέο

Η Μενεγάκη βγήκε σκεπασμένη με ένα λευκό σεντόνι στο μπαλκόνι της κατοικίας του συντρόφου της για να αποφύγει τους παπαράτσι

Εντρομος αντίκρισε ο φωτογράφος ξημερώματα Κυριακής την αέρινη φιγούρα ενός… φαντάσματος να ξεπροβάλλει σε ένα από τα μπαλκόνια της κατοικίας του Μάκη (Ματέο) Παντζόπουλου. Περιμένοντας υπομονετικά να φωτογραφίσει την Ελένη Μενεγάκη που πέρασε όλο σχεδόν το προπερασμένο Σαββατοκύριακο στο σπίτι του αγαπημένου της στην Εκάλη, αντί για την τηλεπαρουσιάστρια ξαφνικά είδε τον… Κάσπερ το φαντασματάκι! Τυλιγμένη ολόκληρη με ένα σεντόνι, η ωραία Ελένη βγήκε για μερικά δευτερόλεπτα στο μπαλκόνι και ξαναμπήκε στο σπίτι του επιχειρηματία, προσφέροντας, είναι η αλήθεια, ένα μοναδικό ενσταντανέ. Εχοντας αντιληφθεί τον φωτογράφο, προτίμησε να υποδυθεί το φάντασμα, ρίχνοντας πάνω της απλά ένα άσπρο σεντόνι ώστε να μην υπάρχει απτό στοιχείο ότι πέρασε δηλαδή το γουικέντ της στην έπαυλη του Ματέο. Το μόνο που την πρόδωσε ήταν το αυτοκίνητό της, το γνωστό Range Rover που οδηγεί, το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από την κατοικία του Ματέο Παντζόπουλου και όχι στο πάρκινγκ που διαθέτει το σπίτι.

Η εμφάνιση λοιπόν του… Κάσπερ έγινε σε μια χρονική στιγμή όπου μόνος μάρτυρας του γεγονότος ήταν ο φωτογραφικός φακός και όχι κάποιος γείτονας ή περαστικός κάτοικος της περιοχής, ο οποίος θα βρισκόταν μπροστά στο αλλόκοτο θέαμα του… φαντάσματος.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για το «φάντασμα» της Ελένης Μενεγάκη στο σπίτι του Παντζόπουλου, δύο εικοσιτετράωρα πριν από την τηλεοπτική της επιστροφή με τον «Καφέ». Η ωραία Ελένη ξεκίνησε μόνη από το σπίτι της στα Μελίσσια το προπερασμένο Σάββατο, χωρίς τον οδηγό της, με κατεύθυνση το σπίτι του Ματέο στην Εκάλη. Πάρκαρε έξω από το σπίτι του συντρόφου της και πέρασε την είσοδο της πολυτελούς κατοικίας, από την οποία δεν βγήκε σχεδόν καθόλου. Εχοντας αντιληφθεί ότι κάποιοι την ακολούθησαν,στη μία και μοναδική της εμφάνιση φρόντισε να μείνει αξέχαστη.

Σε όσους σπεύσουν να πουν ότι ο… Κάσπερ θα μπορούσε να είναι ο Παντζόπουλος, είναι μάλλον αφύσικο για έναν άνθρωπο που βρίσκεται στο σπίτι του να βγει μεταμφιεσμένος στο μπαλκόνι του,έστω και αν ο επιχειρηματίας βρίσκεται εδώ και μήνες στη δίνη του κυκλώνα.

Για όσους τον ξέρουν καλά, ο Μάκης Παντζόπουλος δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του, εν αντιθέσει φυσικά με την ωραία Ελένη, η οποία μπορεί να μην κρύβει πλέον τη σχέση της μαζί του, δεν επιθυμούσε όμως σε καμία περίπτωση να αποκαλυφθεί με φωτογραφικά πειστήρια η παραμονή της επί διήμερο στην κατοικία του συντρόφου της. Γι’ αυτό και επέλεξε το σεντόνι και τη μεταμόρφωση του εαυτού της σε…φάντασμα που κυκλοφορεί στη βίλα του Παντζόπουλου, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τον ασφυκτικό κλοιό του κυνηγητού των παπαράτσι και να χαρεί επιτέλους τον έρωτά της.
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: