Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Πρεμιέρα αύριο για Μητροπάνο - Ζήνα

Ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Πέγκυ Ζήνα «ξανά μαζί» από την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στην Ιερά Οδό.

Η πολύ πετυχημένη συνεργασία της περασμένης χρονιάς δημιούργησε στους καλλιτέχνες την επιθυμία για την ανανέωση της πρώτης τους συνάντησης. Το μουσικό τους ταξίδι δεν είχε φτάσει στο προορισμό του. Ένοιωσαν ότι έχουν πολλά ακόμα να μοιραστούν και να τραγουδήσουν παρέα. Το Ελληνικό τραγούδι είναι αστείρευτο, το κέφι τους ανεξάντλητο, οι φωνές τους εναρμονίστηκαν ιδανικά με την τριβή της καθημερινότητας, τι άλλο καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί;

Το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα που επιμελήθηκε η Μαργαρίτα Μυτιληναίου είναι μια διαδρομή από το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι στον σύγχρονο ήχο με έντονες πινελιές από την ατμόσφαιρα και τον κόσμο των τραγουδοποιών.

Η ενορχήστρωση των τραγουδιών ανήκει στους Γιάννη Παπαζαχαριάκη και Γιώργο Ζαχαρίου. Στην δική τους συντροφιά φέτος έρχονται δύο ταλαντούχοι νέοι που έχουν δώσει υπερθετικά δείγματα μουσικότητας και σκηνικής παρουσίας, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Λούκας Γιώρκας, και μαζί με τους γνώριμους από πέρσι, Κώστα Τριανταφφυλίδη, Ευδοκία Καδή και Μιχάλη Μόσχου, θα τους πλαισιώσουν στη σκηνή της Ιεράς Οδού.
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 18-20
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 3428272–5

Δεν υπάρχουν σχόλια: