Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Η πρεμιέρα του "Next Top Model"

Next top model H BIKY ΚΑΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ … ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ MODELING τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 21:00
Το show που μας αποκάλυψε ότι ο κόσμος του modeling είναι πολύ πιο σκληρός απ ό,τι νομίζαμε, επιστρέφει τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ στον ΑΝΤ1.

17 κοπέλες έζησαν πέρυσι τη μοναδική εμπειρία του "Next Top Model". Και ήταν όλες υπέροχες. Μία από αυτές όμως, ξεχώρισε στην πασαρέλα και έλαμψε περισσότερο απ όλες μέσα από τον φωτογραφικό φακό. Η πανέμορφη Σεράινα, το "Next Top Model" της Ελλάδας, ζει τώρα το όνειρό της: υπέγραψε συμβόλαιο με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων παγκοσμίως στην πρωτεύουσα της μόδας, το Μιλάνο.
Πάνω από 6000 κορίτσια δήλωσαν φέτος συμμετοχή, όμως μόνο 20 από αυτές κέρδισαν μια θέση στο "Next Top Model", μετά τη διαδικασία επιλογής του Boot Camp, που φέτος πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου Santa Marina στη Μύκονο επί τρεις συνεχόμενες ημέρες. Η Βίκυ Καγιά υποδέχθηκε 35 πανέμορφες υποψήφιες "Next Top Models" και τις… παρέδωσε στους έμπειρους και αυστηρούς κριτές, την Τζένη Μπαλατσινού, τον Χριστόφορο Κοτέντο και τον Χάρη Χριστόπουλο, για να τις αξιολογήσουν και να επιλέξουν τις καλύτερες. Στην πρεμιέρα του "Next Top Model" θα παρακολουθήσουμε τα καλύτερα στιγμιότυπα από αυτή τη διαδικασία.
Αμέσως μετά το Boot Camp, τα 20 κορίτσια που επιλέχθηκαν, οδηγήθηκαν στο σπίτι όπου θα συγκατοικήσουν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο show. Το συναρπαστικό ταξίδι τους στον κόσμο της μόδας περιλαμβάνει απαιτητικές φωτογραφήσεις, πρωτότυπες και ακόμη πιο δύσκολες δοκιμασίες, πολλές εκπλήξεις, αλλά και το καθημερινό πάρε - δώσε της συγκατοίκησης. Όποια κοπέλα αποδείξει ότι της αξίζει ο τίτλος του "Next Top Model", θα πάρει από τον ΑΝΤ1 το εισιτήριο για την καριέρα που ονειρεύεται.

Από τη Δευτέρα 11/10 και κάθε Δευτέρα στις 9, ο κόσμος της μόδας μας αποκαλύπτεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1!

Δεν υπάρχουν σχόλια: